Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo - De Brug
 

 

Taverbo speelt gelijk tegen De Brug

In de lastige uitwedstrijd tegen De Brug 1 uit Apeldoorn is het Taverbo gelukt om een gelijk spel te behalen. Taverbo trad aan met Marlotte Staps, Michel Sperling en invaller Henk Mangnus. De Brug speelde in hun vaste opstelling met Christiaan Brouwer, Edwin Tiele en Waldo Hagenaars. Beide ploegen lieten bij vlagen mooi tafeltennis zien in een uiterst sportieve ambiance. Een hoofdrol was vandaag weggelegd voor het enthousiaste thuispubliek dat in grote getalen voor een hoop sfeer zorgde tijdens de wedstrijd.

Voor Taverbo behaalde Staps tweemaal winst, waarbij vooral de wedstrijd tegen Waldo Hagenaars van een bijzonder hoog niveau was. Mangnus won knap een partij en ook Sperling bleef op één winstpartij steken. Staps en Sperling waren ook nog goed voor de dubbel. Aan de kant van De Brug bleef Brouwer zonder winst. Hagenaars won twee partijen en Tiele bleef ongeslagen.


Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


23-09-2017
 
 
Taverbo - De Brug
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)