Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo jeugd
 

 

Gelijkspel voor Taverbo jeugdteam 1 op koploper

Zaterdag 4 november stond er een spannende wedstrijd op het programma voor het eerste jeugdteam van Taverbo-Sabo. Zij kregen namelijk de nummer twee van de ranglijst, Tanaka uit Etten-Leur, op visite.

Lars Strik begon meteen met een spannende vijfsetter tegen Matthieu Gallery des Granges waarbij hij na een 0-2 achterstand terug wist te komen naar 2-2 maar in de vijfde game de winst toch naar Tanaka zag gaan. Ook Dani de Rooij wist de volgende partij tegen Sjors van Gogh niet in winst om te zetten. In de derde partij was de eerste game nog voor Dion Ammersdorffer maar Sjoerd van Heerebeek herpakte zich snel en zorgde voor het eerste punt voor Taverbo. Ook de punten van de dubbel werden door Lars Strik en Dani de Rooij in Boxtel gehouden, 2-2.

De twee daaropvolgende partijen wist Tanaka echter weer uit te lopen naar een 4-2 voorsprong maar de jongens lieten zien waarom ze in de Hoofdklasse staan en werkte deze achterstand vlot weg naar een 5-4 voorsprong. Helaas lukte het Lars Strik in de laatste partij tegen Sjors van Gogh niet om deze voorsprong vast te houden en werden de cijfers aan het einde alsnog gelijk verdeeld. Hierdoor is er niet veel veranderd in de ranglijst en staat het eerste jeugdteam nog steeds op de derde plaats in het klassement met 33 punten uit zes wedstrijden. Koploper Tios ’51 2 is inmiddels 6 punten uitgelopen.

Volgende week ligt de jeugdcompetitie stil vanwege het ranglijsttoernooi in Tilburg maar over

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


04-11-2017
 
 
Taverbo jeugd
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)