Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jeugd Taverbo - Tios
 

 

Jeugd Taverbo in vorm tegen Tios

Zaterdag 7 oktober ┬ástond er voor het eerste jeugdteam van tafeltennisvereniging Taverbo-Sabo de topper tegen koploper Tios ’51 2 in Tilburg op het programma. Beide teams waren goed in vorm en lieten dan ook fraai tafeltennis zien. De eerste partij lukte het Lars Strik om 0-2 voor te komen maar Hannah de Ruiter kwam terug naar 2-2. De beslissende vijfde game werd door Lars Strik met 5-11 echter makkelijk gewonnen, 0-1.

Ook Sjoerd van Heerebeek kwam 0-2 voor en moest toezien dat Julia Cao eveneens terugkwam naar 2-2. De vijfde game was met 3-11 echter vlot in van Heerebeeks voordeel beslist, 0-2. Dani de Rooij zorgde voor de 0-3 voorsprong door in vier games te winnen van Emma Jacobs. Hierna leek het er even op dat de ervaren Hoofdklassers van Tios ’51 zich hadden herpakt door de dubbel en de daaropvolgende partij beide in vier games in winst om te zetten. De jongens lieten zich echter niet imponeren en lieten duidelijk zien waarom ook zij in de Hoofdklasse spelen. Na een aantal spannende vijfsetters liet alleen Dani de Rooij nog een punt liggen en konden de jongens een welverdiende overwinning van 3-7 noteren. Hierdoor staan ze nog maar vier punten achter Tanaka uit Etten-Leur, die dit weekend de koppositie heeft overgenomen door met 7-3 te winnen van Tios ’51 3, en Tios ‘51 2 die teruggezakt is naar de tweede plaats.

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


07-10-2017
 
 
Jeugd Taverbo - Tios
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)