Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jeugd Taverbo-Sabo
 

 

Jeugd Taverbo-Sabo 1 speelt gelijk TIOS '51 3

Zaterdag 9 december stond voor de jeugd van tafeltennisvereniging Taverbo-Sabo de laatste wedstrijd van de najaarscompetitie op het programma. Het eerste jeugdteam was te gast bij Tios ’51 3 in Tilburg die royaal achter hen stonden in het klassement. Sjoerd van Heerbeek, Lars Strik en Dani de Rooij kwamen echter niet verder dan 5-5 waardoor ze op de vierde plaats eindigen in de ranglijst en het volgend seizoen opnieuw mogen proberen in de Hoofdklasse.

Het derde jeugdteam, dat nog in de race was voor het kampioenschap in de 4e klasse Junioren, speelde in Tilburg tegen koploper Irene 1. Na een spannende wedstrijd waarbij de mogelijkheden tot het laatst open lagen lukten het Rens Bedijn, Sanne van der Schoot en Merlina Singh net niet om genoeg punten te behalen. Zij eindigen hierdoor met 48 punten uit acht wedstrijden op de tweede plaats in het klassement.

Uitslagen:      
Jeugd      
TIOS '51 3 - Taverbo-Sabo 1  5-5
Never Despair 2 - Taverbo-Sabo 2   5-5
Irene 1 - Taverbo-Sabo 3  5-5
Wilvo/ttv Bergeijk 2 - Taverbo-Sabo 4 9-1

        

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


09-12-2017
 
 
Jeugd Taverbo-Sabo
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)