Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo-Sabo jeugd
 

 

Monsterzege jeugdteam 1 Taverbo-Sabo

Zaterdag 18 november kreeg het eerste jeugdteam van tafeltennisvereniging Taverbo-Sabo hekkensluiter Flash uit Eindhoven op visite. De eerste partij maakte Dani de Rooij het tegen Daan Jacobs nog even spannend door pas in de vijfde game de winst te pakken.

Daarna was er geen houden meer aan en stevende Dani de Rooij, Sjoerd van Heerebeek en Lars Strik zonder al te veel moeite op het maximale aantal punten af. Hierdoor zijn de jongens doorgeschoten naar de tweede plaats in het klassement, 6 punten achter Tios ’51 2 die met 49 punten uit zeven wedstrijden nog steeds op de eerste plaats staat. Voor het eerste jeugdteam staat er volgende week dan ook een spannende wedstrijd op het programma als ze in eigen huis spelen tegen deze koploper.

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


18-11-2017
 
 
Monsterzege jeugdteam 1 Taverbo-Sabo
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)