Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Sanne van der Schoot jeugdmeerkampen
 

 

Tafeltennisster Sanne van der Schoot stunt bij jeugdmeerkampen

Afgelopen weekend stond de finale van de Nationale Jeugd Meerkampen in Panningen op het programma. Dit is een tweedaags toernooi waarbij de top 12 van elke leeftijdsklasse in een twaalfkamp tegen elkaar speelt.

Taverbo-Sabo werd vertegenwoordigd door Sanne van der Schoot bij de meisjes welpen (t/m 11 jaar). Sanne had zich eerder in het jaar in de voorrondes geplaatst voor deze top 12. Afgelopen weekend wist Sanne een uitzonderlijk goede prestatie neer te zetten door acht van haar elf wedstrijden te winnen en daarmee een derde plaats te behalen.

Waar Sanne in eerdere toernooien hoge pieken had, waren er toen ook diepe dalen. In deze top 12 wist ze een stabiel niveau te behouden en het eindresultaat laat zien waar ze in dat geval toe in staat is. Door deze derde plaats behoudt Sanne haar A-licentie. Dit betekent dat ze in het nieuwe seizoen in een hogere leeftijdsklasse op het hoogste nationale jeugdniveau blijft uitkomen.

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


09-06-2018
 
 
Sanne van der Schoot jeugdmeerkampen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)