Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo jeugd 1 - Hotak`68
 

 

Taverbo jeugd speelt gelijk tegen Hotak`68

Zaterdag 7april kreeg het eerste jeugdteam middenmoter Hotak ’68 uit Hoogerheide op visite. Lars Strik kwam in de eerste partij op 2-2 gelijk maar Bas Suijkerbuijk was in de vijfde game net iets sterker. Ook Dani de Rooij moest in de vijfde game het hoofd buigen tegen Rianne de Vogt.

Jimmy Cheung haalde vervolgens het eerste punt binnen door in drie games te winnen van Youri Aarden. Nadat ook de punten voor de dubbel een prooi werden voor het team uit Hoogerheide leken de jongens zich te herpakken. Dani de Rooij bracht de achterstand terug naar 2-3 door met een keurig geplaatste bal een vijfsetter te winnen van Bas Suijkerbuijk. Hoogerheide wist hierna toch weer uit te lopen naar een 2-5 maar doordat de jongens ieder hun laatste partijen wonnen werden de punten aan het einde van de wedstrijd keurig verdeeld, 5-5. Hierdoor staan ze met 43 punten uit acht wedstrijden op een derde plaats in het klassement. Komende zaterdag staat er dan ook een spannende wedstrijd op het programma, als ze thuis spelen tegen de nummer twee, Stiphout, aanvang 10.30 uur.

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


07-04-2018
 
 
Taverbo jeugd 1 - Hotak`68
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)