Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo jeugd
 

 

Taverbo jeugd boekt een ruime overwinning

Zaterdag 17 maart stond er voor alle jeugdteams van tafeltennisvereniging Taverbo-Sabo een thuiswedstrijd op het programma. Het eerste team kreeg Tios ’51 uit Tilburg op visite. De wedstrijd begon vlot met een makkelijke overwinning van Rick van der Schoot op Emma Jacobs. Jimmy Cheung had in de partij daarna helaas niets te vertellen tegen Bo Dentz. Lars Strik had tegen Niek de Rooy daarentegen slechts drie games nodig om weer op voorsprong te komen.

Ook de punten van de dubbel hielden van der Schoot en Cheung in Boxtel. Lars Strik en Rick van der Schoot wisten zelfs een voorsprong op te bouwen naar 5-2. Hierna probeerden Tios ’51 zich te herpakken en kwam er meer spanning in de partijen. Jimmy Cheung zorgde voor een ware thriller door pas in de vijfde set te buigen voor Niek de Rooy. Lars Strik maakte de 6-3 door in vier games te winnen van Emma Jacobs. Ondanks zeer sterk spel van Bo Dentz, die Rick van der Schoot tot vijf games dwong, kwam Tios ’51 niet meer tot scoren en kon Taverbo een 7-3 overwinning noteren.

17-03-2018
 
 
Taverbo jeugd boekt een ruime overwinning
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)