Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo jeugd
 

 

Taverbo jeugd start najaarscompetitie

Zaterdag 16 september begon voor de jeugd van tafeltennisvereniging Taverbo-Sabo na een korte zomerstop de najaarscompetitie. Het eerste jeugdteam dat dit seizoen debuteert in de Hoofdklasse trof in Etten-Leur meteen een sterke tegenstander. De eerste helft van de wedstrijd hadden de jongens het moeilijk en lukte het hen niet om grip op de tegenstander te krijgen.

Daarna leken de jongens zich te herpakken en lukte het Sjoerd van Heerebeek om de zesde partij na vier games in winst om te zetten. Lars Strik die dit seizoen voor het eerst uitkomt in het eerste jeugdteam voegde hier in de daaropvolgende partij meteen een punt aan toe. Toen Sjoerd van Heerebeek ook de daaropvolgende partij won laaide de hoop op een gelijkspel op maar de laatste twee partijen bleek Tanaka toch de langste adem te hebben.

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


16-09-2017
 
 
Taverbo jeugd start najaarscompetitie
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)