Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo jeugd - Never Despair
 

 

Taverbo jeugd team laat punten over aan Never Despair

Zaterdag 28 oktober stond er een spannende wedstrijd op het programma voor het eerste jeugdteam van tafeltennisvereniging Taverbo-Sabo. Zij kregen namelijk het eerste jeugdteam van Never Despair uit Den Bosch op visite dat met twee punten minder strak achter onze jongens op de vierde plaats staat in de ranglijst.

Taverbo ging goed van start, Sjoerd van Heerebeek en Lars Strik zorgde vlot voor een 2-0 voorsprong. Daarna lukte het Dani de Rooij net niet om de spannende vijfsetter tegen Robin Vos, waarbij hij van een 0-2 achterstand terugkwam naar 2-2, om te zetten in winst. De punten van de dubbel wist Dani de Rooij samen met Sjoerd van Heerebeek wel in Boxtel te houden.  Doordat Lars Strik en Sjoerd van Heerebeek de twee daaropvolgende partijen ook weer vlot wisten te winnen liep het vaandelteam uit naar een 5-1 voorsprong. Wederom kwam Dani de Rooij in de daaropvolgende partij tegen Jelle de Jongh terug van een 0-2 achterstand naar een 2-2 maar ook nu had Never Despair de langste adem. Dit zorgde tevens voor een ommekeer in de wedstrijd. De jongens van Never Despair wisten de laatste drie partijen vlot in winst om te zetten waardoor Taverbo belangrijke punten liet liggen, einduitslag 5-5.

Hierdoor is er niet veel veranderd in de ranglijst en staat het eerste jeugdteam nog steeds op de derde plaats in het klassement met 28 punten uit vijf wedstrijden. Koploper Tios ’51 2 is inmiddels 5 punten uitgelopen. Volgende week staat er wederom een spannende wedstrijd op het programma als de nummer twee van de ranglijst, Tanaka uit Etten-leur, te gast is in Boxtel.

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


28-10-2017
 
 
Taverbo jeugd - Never Despair
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)