Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo jeugd
 

 

Taverbo jeugd verliest van koploper Tios

Zaterdag 25 november kreeg het eerste jeugdteam van tafeltennisvereniging Taverbo-Sabo koploper Tios ’51 2 uit Tilburg op visite. De wedstrijd werd meteen gedomineerd door Julia Cao en Hanah de Ruiter van Tios ’51 die gemakkelijk de eerste twee partijen wonnen van Lars Strik en Dani de Rooij. Sjoerd van Heerebeek wist in de derde partij het eerste punt te scoren voor Taverbo door in vier games te winnen van Emma Jacobs.

Ook de punten van de dubbel werden door Lars Strik en Dani de Rooij in Boxtel gehouden waardoor de stand weer gelijk werd getrokken. In de vervolgwedstrijden wisten alleen Lars Strik en Sjoerd van Heerebeek in het enkelspel nog eenmaal tot winst te komen tegen respectievelijk Emma Jacobs en Julia Cao waardoor Taverbo uiteindelijk op 4-6 bleef steken. Doordat Tanaka uit Etten-Leur dit weekend met 2-8 wist te winnen van Tios ’51 3 zijn de jongens teruggezakt naar de derde plaats in het klassement.

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


25-11-2017
 
 
Taverbo jeugd verliest van koploper Tios
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)