Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo Merlina Singh NJK tafeltennis
 

 

Taverbo Merlina Singh presteert goed op het NJK tafeltennis

Zaterdag 28 april en zondag 29 april werd in de Jan Massinkhal in Nijmegen het NJK tafeltennis gespeeld. Op zaterdag kwamen de spelers met een B-licentie in actie. Lars Strik, Rick van der Schoot, Nienke Strik en Sjoerd van Heerebeek van Taverbo-Sabo kwamen helaas niet verder dan de poulewedstrijden.

Merlina Singh die voor het eerste jaar uitkwam bij de meisjes pupillen plaatste zich voor de halve finale maar wist tegen Suze Dijk van Flash jammer genoeg niet te verrassen. Singh mocht echter door het behaalde resultaat in de poulewedstrijden zondag een nieuwe poging doen bij de wedstrijden voor spelers met een A-licentie. Clubgenote Sanne van der Schoot kwam zondag op onderling resultaat net niet door de poulewedstrijden bij de meisjes welpen. Merlina Singh plaatste zich echter verrassend voor de kwartfinale maar was kansloos tegen de nummer een van Nederland, Anna Peters.

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


29-04-2018
 
 
Merlina Singh
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)