Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Jeugd Taverbo-Sabo
 

 

Uitstekende prestaties jeugd Taverbo-Sabo Maasbracht

Uitstekende prestaties jeugd tafeltennisvereniging Taverbo-Sabo bij ranglijsttoernooi in Maasbracht
Bij het ranglijsttoernooi in het Limburgse Maasbracht hebben de jeugdleden van Taverbo-Sabo zich van hun goede kant laten zien. De beste prestatie werd geleverd door de 10-jarige Sanne van der Schoot bij de meisjes welpen. Zij wist het toernooi op zeer overtuigende wijze te winnen. Zonder gameverlies bond zij haar tegenstandsters een voor een aan de zegekar. In de finale gingen voor het eerst de zenuwen meespelen, maar ook deze wedstrijd werd door Sanne zonder gameverlies binnengehaald. Hiermee heeft Sanne een A-licentie verdiend in haar leeftijdsklasse. Dit is de hoogst mogelijke licentie en hiermee hoort Sanne bij de beste vijf welpen van Nederland. Een topprestatie van dit nog jonge talent!

Ook de andere jeugdleden van Taverbo-Sabo behaalden goede tot zeer goede resultaten. Nienke Strik liet zien de afgelopen periode flinke progressie geboekt te hebben. Zij wist een zeer knappe tweede plaats te behalen bij de meisjes junioren (t/m 18 jaar). Haar broer Lars Strik was dicht bij een podiumplaats bij de jongens kadetten (t/m 15 jaar), maar moest in de kwartfinale in de beslissende game nipt zijn meerdere erkennen in de tegenstander. Hetzelfde gold voor Rick van der Schoot, eveneens bij de jongens kadetten. Dani de Rooij en Sjoerd Hendriksen lieten sterk spel zien, maar dit was net niet genoeg om hun poule door te komen.

De jeugdleden van Taverbo-Sabo hebben de club op dit landelijke niveau zeer goed vertegenwoordigd. De uitstekende resultaten zijn een bevestiging dat het niveau van de jeugdleden stijgende is en de club hard aan de weg aan het timmeren is.

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


24-09-2017
 
 
Uitstekende prestaties jeugd Taverbo-Sabo Maasbracht
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)