Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Start bij tafeltennisvereniging Taverbo-Sabo
 

 

Start bij tafeltennisvereniging Taverbo-Sabo

Na een korte zomerstop staat ook bij tafeltennisvereniging Taverbo-Sabo het nieuwe seizoen voor de deur. Traditiegetrouw wordt dit voorafgegaan door het stijve spierentoernooi op vrijdag 24 augustus, aanvang 19.00 uur.

Vanaf maandag 27 augustus is de zaal weer normaal geopend en zullen ook de reguliere trainingen hervat worden. Taverbo-Sabo is een gezellige en bruisende vereniging met een eigen accommodatie aan de Voetboog 18 (sportpark Munsel) in Boxtel. Loop gerust eens binnen en doe een aantal keer vrijblijvend mee! Er zijn mogelijkheden voor zowel recreanten (vrij spelen op woensdagochtend en donderdagavond) als wedstrijdspelers (NTTB-competitie in het weekend of interne competitie op maandagavond). Het voordeel van tafeltennis is dat het door zowel jong als oud gespeeld kan worden. Gedurende het jaar worden er tevens allerlei leuke activiteiten en toernooien georganiseerd. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op onze website: www.taverbo.nl of contact opnemen met Hans van der Aa (0411-684180).


Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


 
19-08-2018
 
 
Start bij tafeltennisvereniging Taverbo-Sabo
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)