Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tafeltennis vereniging Taverbo op het NK Tafeltennis
 

 

Tafeltennis vereniging Taverbo op het NK Tafeltennis

Marlotte Staps nam zaterdag 2 maart deel aan de Nederlandse Kampioenschappen tafeltennis in Zwolle. In het dames enkelspel trof Marlotte in de eerste ronde de hoger geplaatste Sanne de Hoop. In de wedstrijd was echter niets te merken van het verschil op de ranglijst want Marlotte nam brutaal een 2-0 voorsprong.

Anders dan in de reguliere competitie wordt er op het NK tot vier gewonnen games gespeeld, waardoor een wedstrijd maximaal zeven games kan duren. Na de twee nul achterstand leek De Hoop zich toch te herpakken en wist de stand weer gelijk te trekken tot 2-2. Vanaf dat moment deden de dames weinig voor elkaar onder en was elke game een waar gevecht. Na de 3-2 voorsprong voor De Hoop trok Marlotte de stand weer gelijk naar 3-3 en moest de zevende game de beslissing brengen. In deze laatste game kwam Marlotte vlug op achterstand en kon dat niet meer goed maken, waardoor de overwinning uiteindelijk toch naar favoriet De Hoop ging. In het vervolg van het toernooi wist De Hoop door te dringen tot de halve finales door overwinningen op kopstukken Tanja Helle en Shuo Han Men. Naast het dames enkelspel was Marlotte ook nog actief in het mixed dubbel en het dames dubbel waar de eerste ronde werd gewonnen met voormalig teamgenoot Amber van de Velde.

Ook Lars Strik kwam zaterdag in actie in Zwolle. Hij deed mee met het Jeugdklassentoernooi. Na een stroef begin in de poule met twee verliespartijen  wist Lars de overige vier duels te winnen. Helaas bleek dit uiteindelijk niet genoeg om op de eerste twee plaatsen in de poule te eindigen, waardoor Lars uitgeschakeld was voor het vervolg van het toernooi.

Programma week 10
Senioren
VR 08 mrt 20:00  ODT Kanjers Uitzendb 1 - Taverbo-Sabo 3
VR 08 mrt 20:00  JCV 4 - Taverbo-Sabo 4
VR 08 mrt 20:00  Taverbo-Sabo 5 - Geenhoven 2
VR 08 mrt 20:00  Taverbo-Sabo 6 - TTCV Van Herwaarden
VR 08 mrt 20:00  Taverbo-Sabo 7 - HTTC H'waarden 1
VR 08 mrt 20:00  Taverbo-Sabo 8 - ATTV 71 3
VR 08 mrt 20:00  Taverbo-Sabo 9 - HTTC H'waarden 2

ZA 09 mrt 17:00  Amsterdam '78 1 - Taverbo-Sabo 1
ZA 09 mrt 16:00  Falco 1 - Taverbo-Sabo 2

Jeugd
ZA 09 mrt 13:30  MTTV '72 1 - Taverbo-Sabo 1
ZA 09 mrt 11:00  Valkenswaard 2 - Taverbo-Sabo 2
ZA 09 mrt 11:00  Valkenswaard 3 - Taverbo-Sabo 3Website : www.taverbo.nl
Auteur Michel Sperling
Meer tafeltennis nieuws >>>>


02-03-2019
 
 
Tafeltennis vereniging Taverbo op het NK Tafeltennis
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)