Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

BRTC tafeltennis
 

 

De Horntreffers verplettert Grand Café Rembrandt met 9-1.

Tweede helft van de competitie in BRTC hervat en weer is er een nieuwe koploper.

De Firma Fotografie en Taverbo-Sabo 1 winnen ruim met 8-2 van De Dommel en Taverbo-Sabo 3 en blijven daardoor in het spoor van De Horntreffers in de strijd om het kampioenschap. Niet spelend Taverbo-Sabo 4 en Rotsvast blijven op gepaste afstand volgen.

In de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie)d de competitie hervat met drie in plaats vier wedstrijden omdat de wedstrijd tussen de teams van Taverbo-Sabo 4 en Rotsvast werd uitgesteld. De Horntreffers profiteerde bijna optimaal van deze situatie en nam de eerste positie op de ranglijst over van Taverbo-Sabo 4 door een zeer ruime 9-1 zege op Grand Café Rembrandt te boeken. Gerrie Hoenselaars voorkwam met winst op Ad van Weert dat De Horntreffers de maximale score van 10-0 wisten te behalen. Wim van Aarle en Hans van Weert lieten beide zien de goede vorm, die ze in het meerkampentoernooi toonden, nog hadden en wonnen hun drie enkelspelen. Ad van Weert wist niet alleen zijn twee overige enkelspelen te winnen maar won ook samen met broer Hans ook het dubbelspel. Voor Grand Café Rembrandt konden Arnold van der Heijde en Stephan Pennings het voorbeeld Gerrie Hoenselaars niet volgen en kwamen niet tot winst hoewel Stephan in zijn partij tegen Wim van Aarle er dicht bij was en pas in de beslissende vijfde game de winst met 11-9 aan Wim moest laten terwijl Arnold in zijn partij tegen Ad van Weert in drie games met het minimale verschil het punt aan Ad moest laten. Einduitslag 9-1 in het voordeel van De Horntreffers.

Voor De Firma Fotografie en Taverbo-Sabo 1 was het zaak om in de strijd om het kampioenschap niet te ver achter te blijven en ook ruim te winnen van de tegenstanders De Dommel en Taverbo-Sabo 3.
Beide teams slaagden hierin gedeeltelijk omdat De Dommel en Taverbo-Sabo 3 net iets meer tegenstand kon bieden dan Rembrandt tegen De Horntreffers. Voor De Dommel scoorden Ad de Man en Piet Wouters elk een punt tegen Nick van de Laak van de Firma Fotografie die op zijn beurt wel van Wim Jansen wist te winnen en daarmee zijn eerste zege van het seizoen behaalde. De winst van Piet Wouters op Nick van de Laak was ook zijn eerste zege maar Piet speelde pas zijn derde partij in dit seizoen. Ook Stef Schellekens en Jordy van de Laak kwamen als winnaar uit de meerkampen en lieten in deze wedstrijd ook zien dat er sprake was van vormbehoud door de volle winst in hun enkelspelen te behalen en Jordy wist samen met broer Nick ook het dubbelspel naar zich toe te trekken. Voor Wim Jansen zat er deze keer geen winst in.

Ook Ronald van Dael kwam als winnaar uit de meerkampen en deed dat ongeslagen en wist die status in de wedstrijd tegen Taverbo-Sabo 3 te behouden zij het dat het in de partij tegen Erwin Holowacki met zeer veel moeite ging en met de winst in de vijfde beslissende game met slechts twee punten verschil met de hakken over de sloot kwam. In de partijen tegen Henk IJsseldijk en Luc van der Schans kwam de winst voor Ronald niet in gevaar. Erwin Holowacki en Luc van der Schans wisten wel elk een punt te scoren tegen respectievelijk Hans van Haaren en Frans van Dun maar ook hier viel die beslissing pas in de vijfde beslissende game. Hans van Haaren en Frans van Dun wonnen wel hun beide andere enkelspelen en Hans was samen met Ronald van Dael ook goed voor de winst in het dubbelspel. Eindstand in beide partijen 8-2 in het voordeel van De Firma Fotografie en Taverbo-Sabo 1.
Volgende week staat onder meer de topwedstrijd tussen De Horntreffers en De Firma Fotografie op het programma en hierin zou wel eens een uitslag uit kunnen komen die bepalend is voor het verloop van de competitie. Ook voor de bezetting van de onderste plaatsen staat er een belangrijke wedstrijd te wachten namelijk die tussen De Dommel en Grand Café Rembrandt die met slechts één punt verschil de onderste twee posities bezetten.

Uitslagen van 28 januari 2019

Taverbo-Sabo 3                             -  Taverbo-Sabo 1              2 - 8
Grand Café Rembrandt                -  De Horntreffers                1 - 9
De Firma Fotografie                      -   De Dommel                     8 – 2

 

Standenlijst per 28 januari 2019
1. De Horntreffers                          80 - 54
2. Taverbo-Sabo 1                        90 - 52
2. De Firma Fotografie                  90 - 52
4. Taverbo Sabo 4                         80 - 50
5. Rotsvast                                       80 - 49
6. Taverbo-Sabo 3                         90 - 41
7. Taverbo-Sabo 2                         80 - 29
8. Grand Café Rembrandt            90 - 26
9. De Dommel                                 80 - 25

Programma van 4 februari 2019
Rotsvast                                          - Taverbo-Sabo 3
Taverbo-Sabo 2                            - Taverbo-Sabo 4
De Horntreffers                              - De Firma Fotografie
De Dommel                                   - Grand Café Rembrandt

Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


28-01-2019
 
 
De Horntreffers verplettert Grand Café Rembrandt
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)