Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

BRTC tafeltennis
 

 

Kampioen De Horntreffers verpletteren Taverbo-Sabo 2

Kampioen
De Horntreffers verpletteren Taverbo-Sabo 2 met 10-0 en naderen top drie in de BRTC. Taverbo-Sabo 1 blijft koploper na duidelijke 8-2 winst op team De Dommel. De Firma Fotografie handhaaft tweede plaats na zwaarbevochte 7-3 zege op Rotsvast. Taverbo-Sabo 4 rukt op van plaats zes naar drie na 7-3 winst op Taverbo-Sabo 3.

In de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie) werden in de gisteren gespeelde wedstrijden alleen grote uitslagen op de wedstrijdformulieren vermeld. De Horntreffers speelden een ijzersterke wedstrijd tegen Taverbo-Sabo 2 en lieten zien dat het kampioenschap van vorig seizoen geen uitschieter hoeft te zijn. Vooral aanvoerder Wim van Aarle deed van zich gelden en gaf in zijn enkelspelen slechts één game af. Alleen de eerste game tegen Ad Brekelmans was voor zijn tegenstander. Lothar Groth en Joop van Eijk moesten zonder gamewinst de punten aan Wim van Aarle laten. Ook de broers Hans en Ad van Weert volgden het goede voorbeeld van hun aanvoerder en wonnen ook hun drie enkelspelen en samen ook het dubbelspel zij het dat daarin het geluk niet aan de kant van Taverbo-Sabo 2 was maar de uiteindelijke 10-0 zege was duidelijk verdiend. Einduitslag 10-0 in het voordeel van De Horntreffers.

Ook koploper Taverbo-Sabo 1 had geen medelijden met zijn tegenstander en wonnen zeer ruim van team De Dommel. Ronald van Dael gaf geen enkele game af aan Ad van Lier, Ad de Man en Piet Wouters en ook Frans van Dun speelde een sterke wedstrijd door drie punten op het formulier bij te laten schrijven. Cees Hems had een mindere avond en moest punten laten aan Ad van Lier en Ad de Man. Piet Wouters bleef voor zijn team De Dommel zonder winst en omdat het punt van het dubbelspel ook naar Ronald van en Frans van Dun ging kwam er een grote uitslag op het wedstrijdformulier. Eindstand 8-2 in het voordeel van Taverbo-Sabo 1.

De Firma Fotografie handhaaft zich goed in de top drie door weer een zege te boeken. Tegen team Rotsvast dat fel tegenstand bood wonnen Stef Schellekens en Henk van de Laak ieder drie enkelspelen voor team De Fotografie. Ook het dubbelspel was voor Henk van de Laak die dat samen met zijn zoon Nick wist te bereiken. Voor Rotsvast waren er alleen punten te behalen door Bart Theeuwes, Dinie van den Nieuwenhuizen en Geerta Pluut die alle drie van Nick van de Laak wisten te winnen. De uitslag van 7-3 was enigszins geflatteerd omdat de partijen allen pas in tenminste vier games werden beslist. Einduitslag 7-3 in het voordeel van De Firma Fotografie.

Ook in de wedstrijd tussen de teams Taverbo-Sabo 3 en 4 werd een duidelijke einduitslag behaald in het voordeel van Taverbo-Sabo 4 maar ook in deze wedstrijd hadden enkele partijen in het voordeel van de tegenstander uit kunnen vallen. Erik van der Schoot van Taverbo-Sabo 4 won twee partijen in drie games maar moest tegen Raymond de Boer tot het uiterste gaan want pas in de vijfde beslissende game kon hij het punt naar zich toe trekken door met 11-4 te winnen. Ook Peter de Rooij had het moeilijk tegen Raymond maar hij won uiteindelijk toch de vierde game met 12-10 en wist daarmee zij tweede punt te boeken want Peter won ook nog van Henk IJsseldijk en ook dat ging in vier games. Toon van Geel boekte voor zijn team Taverbo-Sabo 4 een punt door van Raymond de Boer te winnen. Het dubbelspel was voor Taverbo-Sabo 4 door winst van Erik van der Schoot en Peter de Rooij op Erwin Holowacki en Henk IJsseldijk. Erwin speelde in het enkelspel weer zeer sterk door van Toon van Geel en Peter de Rooij te winnen en moest alleen een punt aan Erik van der Schoot laten. Einduitslag 7-3 in het voordeel van Taverbo-Sabo 4 dat daardoor opklom naar de derde plaats op de standenlijst.

Uitslagen van 15 oktober 2018
Taverbo-Sabo 2                -        De Horntreffers                  0  -  10
14 Taverbo-Sabo 1         -        De Dommel                         8  -   2
15 Rotsvast                      -        De Firma Fotografie            3  -   7
16 Taverbo-Sabo 4          -       Taverbo-Sabo 3                 7  -   3

Standenlijst
1. Taverbo-Sabo 1                        40 - 27
2. De Firma Fotografie                  40 - 24
3. Taverbo-Sabo 4                        20 - 16
3. Rotsvast                                      30 - 16
5. De Horntreffers                          20 - 15
5. Taverbo-Sabo 2                       40 - 15
7. Taverbo-Sabo 3                       30 - 13
8. De Dommel                               40 - 11
9. Grand Café Rembrandt          30 -  8

Programma 22 oktober 2018
De Horntreffers                               -            Taverbo-Sabo 1
De Dommel                                       -         Rotsvast
Grand Café Rembrandt                 -          Taverbo-Sabo 4
Taverbo-Sabo 3                                -        Taverbo-Sabo 2


Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


15-10-2018
 
 
BRTC tafeltennis
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)