Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

BRTC
 

 

Sterk optreden De Firma Fotografie in de BRTC

Sterk optreden met 8-2 zege op Taverbo Sabo 2 brengt team De Firma Fotografie aan de leiding in de BRTC. Taverbo Sabo 1 herstelt van de nederlaag van vorige week en wint met 8-2 van Grand Café Rembrandt. Ook De Dommel komt goed voor de dag na deceptie van vorige week en speelt verdienstelijk gelijk tegen Taverbo Sabo 3 waarin Raymond de Boer sterk speelde met twee winstpartijen.

In de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie) werd de tweede speelronde afgewerkt met uitzondering van de wedstrijd Taverbo-Sabo 4  - De Horntreffers die werd uitgesteld.
De Firma Fotografie, dat vorige week al sterk voor de dag kwam met 6-4 winst op Taverbo-Sabo 3, deed er tegen Taverbo-Sabo 2 nog een schepje bovenop en won met 8-2. Stef Schellekens en Henk van de Laak bleven ongeslagen en waren samen goed voor zes punten. Jordy van de Laak van De Firma Fotografie moest een punt aan Lothar Groth laten. Lothar was samen met Joop van Eijk met de winst in het dubbelspel ook nog goed voor het tweede punt voor team Taverbo-Sabo 2. Joop bleef net als teamgenoot Hans Fonken zonder winst in het enkelspel. Uitslag 8-2 in het voordeel van De Firma Fotografie dat daarmee de leiding op de ranglijst overnam van Taverbo-Sabo 4 dat niet speelde.Taverbo-Sabo 1 dat vorige week nogal verrassend verloor van Rotsvast herstelde zich goed tegen het team van Grand Café Rembrandt. Ronald van Dael die vorige week twee partijen verloor nam revanche op zichzelf en won alle drie zijn enkelspelen. En omdat Cees Hems en Hans van Haaren beide twee enkelspelen wonnen voor team Taverbo-Sabo 1 en Hans samen met Ronald van Dael het dubbelspel naar zich toe wisten te trekken kwam er een duidelijke 8-2 zege op het wedstrijdformulier te staan in het voordeel van Tavebo-Sabo 1. Voor team Grand Café Rembrandt kreeg alleen Hans Stoker twee punten op het formulier door van Cees Hams en Hans van Haaren te winnen. Gerrie Hoenselaars en Stephan Pennings deden hun uiterste best maar bleven net als vorige weer zonder winst. Uitslag 8-2 in het voordeel van Taverbo-Sabo 1.De wedstrijd tussen de teams van Tavebo-Sabo 3 en De Dommel was er een op het scherpst van de snede omdat beide teams hun eerste wedstrijd verloren en dus van belang om niet meteen de aansluiting op de ranglijst te verliezen. Het werd een gelijk opgaande strijd waarin in de eerste partijen de punten eerlijk werden verdeeld. Uschi Meeuwis won twee enkelspelen voor Taverbo-Sabo 3 en Raymond de Boer die voor het eerst voor Taverbo-Sabo 3 in actie kwam won een partij. Henk IJsseldijk kon voorlopig nog geen punt bij laten schrijven voor Taverbo-Sabo 3. Ad de Man en Ad van Lier wonnen voor De Dommel elk een enkelspel en wonnen samen ook het dubbelspel zodat er een tussenstand van 3-3 op het scorebord. Taverbo-Sabo 3 nam een 5-3 voorsprong door winst van Henk IJsseldijk en Raymond de Boer maar Ad van Lier en Ad de Man wonnen ieder ook nog een keer. Wim Jansen kon geen punten voor team De Dommel bij laten schrijven en daardoor eindigde de wedstrijd in een voor beide partijen verdiend gelijkspel 5-5.

Uitslagen van 1 oktober 2018
Taverbo-Sabo 3      -      De Dommel                     5-5
Taverbo-Sabo 2      -      De Firma Fotografie       2-8
Taverbo-Sabo 1      -      Grand Café Rembrandt 8-2

Stand aan kop van de ranglijst
1. De Firma Fotografie                  20-14
2. Taverbo-Sabo 1                        20-12
3. Taverbo-Sabo 4                       10-10
4. Taverbo-Sabo 2                       20- 9
4.Taverbo-Sabo 3                        20- 9

Programma 8 okt. 2018
De Horntreffers                               -              Taverbo-Sabo 3
De Dommel                                      -            Taverbo-Sabo 2
De Firma Fotografie                      -              Taverbo-Sabo 1
Grand Café Rembrandt                 -             Rotsvast


Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


01-10-2018
 
 
Sterk optreden De Firma Fotografie in de BRTC
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)