Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

BRTC
 

 

Taverbo-Sabo 1 neemt de leiding over van De Firma Fotografie

Taverbo Sabo 2 naar derde plaats door 6-4 winst op team De Dommel. Kampioen van vorig jaar

De Horntreffers wint zijn eerste wedstrijd  met 6-4 ternauwernood van Taverbo-Sabo 3. Rotsvast blijft sterk spelen en wint met 7-3 van Grand Café Rembrandt en komt samen met Taverbo-Sabo 3 op plaats vier.

In de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie) speelden De Firma Fotografie en Taverbo-Sabo 1 tegen elkaar in de strijd om de leiding in de competitie. Taverbo-Sabo 1 ging sterk van start en nam halverwege al een 5-0 voorsprong. Ronald van Dael won twee enkelspelen, Cees Hems en Hans van Haaren elk één en Hans won samen met Ronald ook het dubbelspel. Stef Schellekens, Henk en Nick van de Laak bleven voorlopig zonder winst. Stef en Henk herstelden zich en wonnen van Cees Hems en Hans van Haaren. Nick van de Laak bleef ook in de tweede helft van de wedstrijd zonder winst en alleen Stef Schellekens wist nog en punt te scoren tegen Hans van Haaren. Ronald van Dael en Cees Hems wonnen ieder nog een keer. Eindstand 7-3 in het voordeel van Taverbo-Sabo 1 waardoor de posities om de eerste en tweede plaats op de ranglijst werden gewisseld.

Taverbo-Sabo 2 deed ook goede zaken door winst op team De Dommel. Joop van Eijk, Ad Brekelmans en Hans Fonken startten sterk en namen een 3-0 voorsprong. Na winst van De Dommel in het dubbelspel voor Ad van Lier en Wim Jansen keerde de wedstrijd om en werd het 3-3 door winst van Ad de Man op Joop van Eijk en van Ad van Lier op Hans Fonken. Taverbo-Sabo 2 nam de leiding weer over door winst van Ad Brekelmans op Wim Jansen maar Hans Fonken kon de voorsprong niet behouden door van Ad de Man te verliezen. Taverbo-Sabo 2 trok de wedstrijd toch nog naar zich toe door winst van Joop van Eijk en Ad Brekelmans op Wim Jansen en Ad van Lier zij het dat Ad van Lier zich pas in de beslissende vijfde game met 12-10 gewonnen moest geven. Eindstand 6-4 in het voordeel van Taverbo-Sabo 4.

Kampioen van vorig jaar De Horntreffers kwam door omstandigheden pas toe aan zijn eerste wedstrijd en moest meteen stevig aan de bak tegen een gemotiveerd Taverbo-Sabo 3.
In het begin van de wedstrijd liep alles nog vlot voor de kampioenen door met 5-1 de leiding te nemen. Alleen Hans van Weert moest zijn partij gewonnen geven aan Erwin Holowacki van Taverbo-Sabo 3, die weer eens zeer sterk voor de dag kwam en ook van Wim van Aarle en van Ad van Weert won. Hans van Weert herstelde zich goed door winst op Henk IJsseldijk en Raymond de Boer. Henk IJsseldijk wist echter op mentaliteit in de vierde en vijfde game met 11-9 van Ad van Weert te winnen en daarmee het vierde punt voor zijn team veilig te stellen. Raymond de Boer bleef deze keer zonder winst. Eindstand 6-4 in het voordeel van De Horntreffers.

Rotsvast liet ook in de wedstrijd tegen Grand Café Rembrandt zien aan een sterk seizoen tee zijn begonnen. Peter van Berkel won weer drie enkelspelen en samen met Bart Theeuwes het dubbelspel terwijl teamgenote Geerta Pluut goed was voor tweemaal winst in het enkelspel door van Gerrie Hoenselaars en Arnold van der Heijde van Grand Café Rembrandt te winnen. Bart Theeuwes was ook te sterk voor Arnold maar moest wel de winst aan Hans Stoker laten. Hans Stoker won ook nog van Geerta Pluut en Gerrie Hoenselaars won zijn eerste partij van het seizoen door in de laatste wedstrijd van Bart Theeuwes te winnen zij het dat het een zeer spannende en lange partij werd die pas in de vierde game met 12-10 in het voordeel van Gerrie beslist werd. Arnold van der Heijde bleef zonder winst en speelde tot nu toe niet zo sterk als het vorig seizoen. Eindstand 7-3 in het voordeel van Rotsvast.

Uitslagen van 8 okt. 2018
De Horntreffers                               -             Taverbo-Sabo 3                6 - 4
De Dommel                                      -            Taverbo-Sabo 2               4 - 6
De Firma Fotografie                      -              Taverbo-Sabo 1                3 - 7
Grand Café Rembrandt                 -             Rotsvast                              3 - 7

Standenlijst
1. Taverbo-Sabo 1                         30 - 19
2. De Firma Fotografie                  30 - 17
3. Taverbo-Sabo 2                        30 - 15
4. Taverbo-Sabo 3                        30 - 13
4. Rotsvast                                       20 - 13
6. Taverbo-Sabo 4                        10 - 10
7. De Dommel                                30 -  9
8. Grand Café Rembrandt           30 -  8
9. De Horntreffers                          10 -  6

Programma 15 oktober 2018
Taverbo-Sabo 2                -           De Horntreffers
Taverbo-Sabo 1               -            De Dommel
Rotsvast                            -             De Firma Fotografie
Taverbo-Sabo 4                -          Taverbo-Sabo 3


Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


07-10-2018
 
 
BRTC
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)