Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

BRTC tafeltennis
 

 

Topwedstrijd De Horntreffers-De Firma Fotografie eindigt in gelijkspel

Taverbo-Sabo 4 neemt na 9-1 monsterzege op Taverbo-Sabo 2 leiding op ranglijst over. Taverbo-Sabo 3 trakteert Rotsvast op onverwachte 7-3 nederlaag. Grand Café Rembrandt loopt door 6-4 zege op De Dommel verder weg van de onderste plaats en passeert ook nog Taverbo-Sabo 2 dat nu tot op één punt wordt benadert door De Dommel.

In de BRTC (Boxtelse Recreatieve Tafeltennis Competitie) speelden de nummers 1 en 2  De Horntreffers en  De Firma Fotografie tegen elkaar en De Horntreffers wilden hun positie waar maken door goed van start te gaan met drie overwinningen in het enkelspel. Wim van Aarle won van Jordy van de Laak terwijl Ad en Hans van Weert van Stef Schellekens en Henk van de Laak wonnen.
Het dubbelspel ging echter dor winst in de beslissende vijfde game naar Jordy en Henk van de Laak en dat was de ommekeer in de wedstrijd want ook de daarop volgende twee enkelspelen waren voor team De Firma Fotografie. De Horntreffers wonnen de twee volgende enkelspelen en namen weer met twee punten de leiding. Maar De Firma Fotografie toonde veerkracht want in de laatste twee partijen won eerst Jordy van de Laak van Hans van Weert en Stef Schellekens wist ook zijn enkelspel tegen Wim van Aarle in zijn voordeel te beslissen. Eindstand 5-5.

Het team dat van deze uitslag optimaal profiteerde was Taverbo-Sabo 4 dat in een eenzijdig partij Taverbo-Sabo 2 aan de kant schoof en zeer sterk voor de dag kwam. Toon van Geel en Erik van der Schoot wonnen beide hun drie enkelspelen en Erik was samen met Peter de Rooij ook goed voor de winst in het dubbelspel. Peter moest alleen in de voorlaatste partij de winst aan Ad Brekelmans laten die daarmee het enige punt voor Taverbo-Sabo 2 op het wedstrijdformulier kon laten schrijven. Hans Fonken en Lothar Groth wisten niet te scoren maar moesten beide na een voorsprong toch het punt aan de tegenstander laten door de laatste beslissende vijfde game te verliezen. Eindstand 9-1 in het voordeel van Taverbo-Sabo 4.

Rotsvast kon tegen Taverbo-Sabo 3 de hoge positie op de ranglijst niet waar maken. Voor Taverbo Sabo 3 speelde Henk IJsseldijk weer een zeer sterke wedstrijd door ongeslagen te blijven. Samen met Raymond de Boer was hij goed voor de winst in het enkelspel en met driemaal winst in het enkelspel waaronder zeer verrassend de winst op Peter van Berkel liet hij vier punten bijschrijven. Uschi Meeuwis won twee partijen en moest een punt aan Peter van Berkel laten en Raymond de Boer was in zijn enkelspel te sterk voor Geerta Pluut. Dinie van den Nieuwenhuizen kon voor haar team Rotsvast ook een punt op het formulier krijgen door van Raymond de Boer te winnen. Eindstand 7-3 in het voordeel van Taverbo-Sabo 3.

De partij om de onderste plaats op de ranglijst tussen de teams van De Dommel en Grand Café Rembrandt werd een zeer spannende aangelegenheid want beide teams wilden na deze partij niet onderaan staan. Rembrandt slaagde daarin als beste want na een 4-1 voorsprong, na winst in de enkelspelen van Lindie van der Steen, Stephan Pennings en Gerrie Honselaars en de winst in het dubbelspel waren er al vierpunten gescoord. Hier tegenover stond alleen de winst van Ad de Man op Gerrie Hoenselaars in de eerste partij tegenover. Ad de Man was goed op dreef en won ook zijn andere twee enkelspelen en met de winst van Piet Wouters op Lindie van der Steen stond de stand voor De Dommel op vier punten. Omdat Wim Jansen geen punten scoorde was de nederlaag voor
De Dommel een feit en daarmee bleef de positie op de laatste plaats gehandhaafd terwijl team Rembrandt profiteerde van de grote nederlaag van Taverbo-Sabo 2 en dat team passeerde op de ranglijst. Einstand 6-4 in het voordeel van Grand Café Rembrandt.
Uitslagen van 4 februari 2019
Rotsvast                                  -              Taverbo-Sabo 3                            3-7
Taverbo-Sabo 2                   -              Taverbo-Sabo 4                            1-9
De Horntreffers                     -              De Firma Fotografie                       5-5
De Dommel                          -              Grand Café Rembrandt                 4-6

 

 

Standenlijst per 4 februari 2019
1. Taverbo-Sabo 4                     90 - 60
2. De Horntreffers                       90 - 59
3. De Firma Fotografie              100 - 55
4. Taverbo-Sabo 1                     90 - 52
5. Rotsvast                                   90 - 52
6. Taverbo-Sabo 3                    100 - 48
7. Grand Café Rembrandt       100 - 32
8. Taverbo-Sabo 2                     90 - 30
9. De Dommel                            90 - 29

Programma van 11 februari 2019
Taverbo-Sabo 4                -           Taverbo-Sabo 1
Taverbo-Sabo 2                -            Rotsvast
Grand Café Rembrandt -              De Firma Fotografie
De Dommel                       -             De Horntreffers              


Auteur Ad Brekelmans
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


04-02-2019
 
 
BRTC tafeltennis 04-02-2019
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)