Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo-Sabo - Stiphout
 

 

Jeugd Taverbo-Sabo deelt punten met Stiphout

Zaterdag 3 november kreeg het eerste jeugdteam van tafeltennisvereniging Taverbo-Sabo degradatiekandidaat Stiphout op visite. Het doel was om zoveel mogelijk punten te pakken en de koppositie te heroveren.

Lars Strik en Rick van der Schoot begonnen sterk tegen respectievelijk Roeland Auwerda en Eef Dekker en wonnen beiden hun eerste partij. Frederique van Hooft was voor Nienke Strik echter nog een maatje te groot. Ook de punten van de dubbel wisten Rick van der Schoot en Nienke Strik niet in Boxtel te houden. Stiphout nam hierna door de winst van Roeland Auwerda op Nienke Strik zelfs een lichte voorsprong. Het Boxtelse team wist zich echter vlot te herpakken. Rick van der Schoot bleef deze wedstrijd ongeslagen. Lars Strik verloor zijn derde partij helaas nipt in de vijfde game met 9-11 waardoor er net geen winst in zat en de punten eerlijk verdeeld werden. Hierdoor staat het eerste jeugdteam nog steeds op de tweede plaats van het klassement met 40 punten uit zeven wedstrijden, twee punten achter MTTV ’72 uit Mierlo.

Zaterdag 17 november krijgen de spelers hekkensluiter Hotak ’68 uit Hoogerheide op bezoek, aanvang 10.00 uur.

Meer tafeltennis nieuws >>>>


03-11-2018
 
 
Taverbo-Sabo - Stiphout
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)