Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo jeugd 1 wint en speelt gelijk
 

 

Taverbo jeugd 1 wint en speelt gelijk

Afgelopen week stonden er twee wedstrijden op het programma voor het eerste jeugdteam van Taverbo-Sabo. Donderdag lieten de jongen thuis tijdens de inhaalwedstrijd tegen hekkensluiter Red Stars uit Venray geen enkel punt liggen.

Hierdoor begonnen ze de wedstrijd zaterdag tegen de nummer twee ‘t Belke in Tegelen met twee punten voorsprong. Rick van der Schoot, die tijdens de thuiswedstrijd nog nipt won van Bjorn van de Munckhof, had in de eerste partij niets te vertellen en moest de winst in drie games naar ’t Belke laten gaan. In de volgende partij zorgde Lars Strik voor het eerste punt door in vier games Dido Giesen te verslaan. Boyd Huijs was echter nog een maatje te groot voor Luuk Essens waardoor ’t Belke een 2-1 voorsprong nam. Dit werd in de daaropvolgende dubbel echter weer gelijk getrokken door Strik en van der Schoot. Doordat de jongens in het vervolg van de wedstrijd hier ieder nog een punt aan toe wisten te voegen werden de punten aan het einde eerlijk verdeeld. Met nog twee wedstrijden te gaan staat het eerste jeugdteam met 51 punten nog steeds op de eerste plaats in de ranglijst. Op de voet gevolgd door ’t Belke dat twee punten minder heeft.

Zaterdag spelen de jongens thuis tegen de nummer drie, MTTV ’72 uit Mierlo, aanvang 15.00 uur.


Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


06-04-2019
 
 
Taverbo jeugd 1 wint en speelt gelijk
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)