Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo jeugd - Stiphout
 

 

Taverbo jeugd laten geen punten liggen in Stiphout

Zaterdag 15 september was het eerste jeugdteam van tafeltennisvereniging Taverbo-Sabo te gast in Stiphout. Rick van der Schoot beet het spits af en had toch nog vier games nodig tegen Roeland Auwerda die dit seizoen debuteert in de Hoofdklasse.

In de daaropvolgende partij had Lars Strik het iets makkelijker tegen oude bekende Frederique van Hoof, maar ook hij had vier games nodig om de wedstrijd te beslissen. Het lukte Nienke Strik helaas niet om de derde partij tegen Walter Fasen, eveneens debutant in de Hoofdklasse, in winst om te zetten, 1-2. Hierna wist Taverbo een flinke voorsprong te nemen. Na het winnen van de dubbel door broer en zus Strik voegde Rick van der Schoot nog een punt aan de stand toe door met gemak te winnen van Frederique van Hoof, 4-1. Doordat Rick van der Schoot en Lars Strik deze middag geen enkel punt lieten liggen kon er een einduitslag van 3-7 in het voordeel van Taverbo genoteerd worden. Hierdoor voert het eerste jeugdteam met 17 punten uit twee wedstrijden de ranglijst aan, 6 punten los van Flash uit Eindhoven.

Volgende week speelt het eerste jeugdteam in Hoogerheide tegen hekkensluiter Hotak ’68, dat met 6 punten uit twee wedstrijden niet echt mee lijkt te doen in deze Hoofdklasse.

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


15-09-2018
 
 
Taverbo jeugd laten geen punten liggen in Stiphout
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)