Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

TIOS '51 3 - Taverbo-Sabo 1
 

 

Taverbo jeugdteam houd schade beperkt inTilburg

Zaterdag 13 oktober was het eerste jeugdteam van Taverbo-Sabo te gast in Tilburg voor de return tegen Tios ’51. Tios ’ 51 speelde na het forse verlies van de vorige wedstrijd deze keer met een compleet andere opstelling.

Rick van der Schoot en Lars Strik kwamen in de eerste twee partijen tegen respectievelijk Marielouise van Esch en de nog ongeslagen Anja Cao dan ook niet tot score. Nienke Strik pakte het eerste punt tegen invaller Joran de Wit. Tios ’51 was duidelijk sterker en wist daarna vlot uit te lopen naar een 5-1 voorsprong. Doordat Joran de Wit geen enkele partij wist te winnen en Lars Strik in de staart van de wedstrijd een spannende vijfsetter tegen Marielouise van Esch in winst wist om te zetten werd de schade beperkt tot een 6-4 in het voordeel van Tios ’51. Hierdoor heeft MTTV ’72, die dit weekend met 7-3 won van Flash, de koppositie overgenomen en is het eerste jeugdteam teruggezakt naar de tweede plaats.

De komende twee weken ligt de competitie stil vanwege de herfstvakantie.

Auteur Annelieke de Rooy
Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>


13-10-2018
 
 
TIOS '51 3 - Taverbo-Sabo 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)