Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo 1 - Renata 1
 

 

Taverbo 1 verliest van "hekkensluiter" Renata 1

Zaterdag 2 november kwam hekkensluiter Renata 1 op bezoek bij Taverbo-Sabo. Renata kampt het hele seizoen al met grote personele problemen en is vaak niet in staat geweest om een compleet team op de been te brengen. Vandaar dat dit team nu op de onderste plaats in de poule staat.

Tegen Taverbo 1 kwam Renata echter op volle oorlogssterkte. Naast Gerard van Dongen en Dennis van Boven deed ook Sergei Shulepov deze wedstrijd mee. De thuisploeg uit Boxtel trad aan met Merlotte Staps, Michel Sperling en Bram Bakker. In de openingswedstrijd nam Staps steeds een voorsprong in de games tegen Van Dongen. Echter, Van Dongen wist keer op keer de games naar zich toe te trekken en won uiteindelijk in drie spannende games. Sperling maakte de gelijkmaker door ook in drie games te stunten tegen Van Boven. Shulepov bleek lastig bespeelbaar voor Bakker. En ook het dubbelspel van Van Boven en Shulepov was te sterk voor Staps en Sperling.

Toch kwam Taverbo weer terug, door een zwaar bevochten overwinning van Sperling op Van Dongen en een goede zege van Staps op Shulepov. Van Boven was vervolgens niet te stoppen door Bakker. En ook Shulepov bleek een te lastige tegenstander voor Sperling. Bakker deed nog iets terug voor Taverbo met een mooie zege diep in de vijfde game op Van Dongen. In de laatste wedstrijd deed Staps wat ze kon tegen Van Boven, maar een overwinning zat er niet meer in.

De 4-6 nederlaag was zwaarbevochten en tegen deze tegenstanders mag Taverbo er tevreden mee zijn. Na deze speelronde is de stand in de poule dusdanig dat er maar drie punten verschil zit tussen de nummer twee en de nummer vijf. Het zal dus erg spannend blijven in de komende wedstrijden.

Uitslagen week 44:
Senioren
Taverbo-Sabo 1 - Renata 1      4-6
Taverbo-Sabo 2 - Maastricht 1    9-1   
Taverbo-Sabo 3 - Irene 1 4-6
Taverbo-Sabo 4 - BSM 2        8-2 
Taverbo-Sabo 5 - PJS 2                 7-3
Taverbo-Sabo 7 - ROTAC '82 4       6-4
Taverbo-Sabo 8 - MTTV '72 4     1-9
Jeugd
Taverbo-Sabo 1 - Stiphout 2             5-5
Taverbo-Sabo 3 - Never Despair 5     2-8


Auteur: Michel Sperling
Meer tafeltennis nieuws >>>>


03-11-2018
 
 
Taverbo 1 - Renata 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)