Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo-Sabo 1 - Kluis 1
 

 

Winst op TTC Kluis welkom resultaat voor Taverbo

Het seizoen loop voor Taverbo-Sabo 1 een stuk stroever dan gehoopt. In speelronde 8 is de uitgangspositie dat het team uit Boxtel op plaats vijf tegen degradatie aan het vechten is. Gelukkig is het gat naar de teams hoger op de ranglijst minimaal, met slechts 3 punten achterstand op de nummer 2.

Er kan dus nog een hoop goed gemaakt worden in de resterende drie wedstrijden. De tegenstander is dit keer Kluis 1, een team met een aantal (oud) toppers in de gelederen. Kluis staat fier bovenaan in de poule en is al zo goed als kampioen. Het bezoekende team uit Geleen bestond dit keer uit Michel Sijstermans, Sandra Timmermans en Azad Gamzajev. Taverbo was van plan om haar huid zo duur mogelijk te verkopen en speelde vandaag met Marlotte Staps, Michel Sperling en Amber van de Velde.
In de openingspartij van Staps tegen Sijstermans hing gelijk een verassing in de lucht. Staps kwam ijzersterk uit de startblokken en pakte gelijk de voorsprong. In de derde game leek Sijstermans terug te komen, maar Staps kon deze toch met 12-10 naar zich toetrekken en zette Taverbo op voorsprong. Sperling kwam niet in de problemen tegen Timmermans en in mum van tijd was het 2-0. In een gelijkopgaande wedstrijd tussen Van de Velde en Gamzajev was het toch uiteindelijk Gamzajev die Kluis op het scorebord bracht.

Daarna stoomde Taverbo door. In het dubbel van Staps/Sperling tegen Sijstermans/Timmermans werd een 2-0 voorsprong snel weer omgebogen tot 2-2, maar was het toch Taverbo die de beslissende set naar zich toetrok. Ook Sperling wist het Sijstermans erg lastig te maken in het daaropvolgende enkelspel. En ook in deze westrijd viel diep in de vijfde set de beslissing in het voordeel van Taverbo, met een ongekende 4-1 tussenstand als resultaat. Taverbo hield het momentum met overwinningen van Staps op Gamzajev en Van de Velde op Timmermans. Ook Sperling wis met minimaal verschil van Gamzajev te winnen. Sijstermans was duidelijk niet van plan om ook zijn derde wedstrijd van de dag te verliezen en pakte ondanks goed tegenspel van Van de Velde het tweede puntje voor Kluis. In de slotpartij van de dag maakte Timmermans het Staps nog behoorlijk lastig, maar na een 1-1 tussenstand was het verzet gebroken en maakte Staps de 8-2.

Een ongekend goed, maar erg welkom resultaat voor Taverbo. Door de ander uitslagen in de poule staat Taverbo nu op de derde plek, met nog maar een puntje achterstand op nummer twee JCV. Toch is Taverbo nog niet zeker van behoud en zal er ook in de laatste twee wedstrijden goed gepresteerd moeten worden.

Auteur: Michel Sperling
Meer tafeltennis nieuws >>>>


17-11-2018
 
 
Taverbo-Sabo 1 - Kluis 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)