Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Taverbo-Sabo 1 - HTC 1
 

 

Taverbo-Sabo 1 speelt gelijk tegen HTC

In de derde speelronde stond voor Taverbo-Sabo 1 zaterdag 23 februari de thuiswedstrijd tegen HTC 1 op het programma. HTC 1 is de degradant in poule D van de 3e divisie en samen met Belcrum 1 kanshebber voor het kampioenschap. Voor HTC speelden Edward van Vliet, Tony Houxun en Brent Bakker. Voor Taverbo probeerden Marlotte Staps, Michel Sperling en Bram Bakker vandaag de puntjes bijeen te sprokkelen.

Het begin van de wedstrijd was duidelijk voor HTC. Alhoewel de wedstrijden gelijk opgingen liep HTC weg naar een 0-3 voorsprong. Staps kwam niet in haar spel tegen Van Vliet, Sperling liet Hauxuan in de vierde game ontsnappen en ook Bram Bakker verloor ietwat onnodig van Brent Bakker met minimaal verschil in de vijfde game.

De ommekeer kwam in de dubbel die met overmacht naar Taverbo ging. Staps en Sperling lieten Van Vliet en Houxuan in drie games kansloos. De comeback was ingezet. Sperling verschalkte vervolgens Van Vliet en ook Staps herpakte zich in een goede wedstrijd tegen Brent Bakker. Daarna waren alle ogen gericht op de wedstrijd tussen Bram Bakker en Tony Houxuan. Tegen alle verwachtingen in begon Bakker ijzersterk aan deze wedstrijd waardoor Houxuan op een twee nul achterstand kwam. Ondanks het goede spel van Bakker toonde Houxuan zijn klasse en kwam weer langszij, waardoor de vijfde game de beslissing moest brengen. Wat niemand meer verwachte gebeurde toch, want Bakker verslapte geen moment en haalde het beste in zich naar boven, waardoor hij verdiend de wedstrijd naar zich toetrok. Sperling maakte de ommekeer compleet door zijn tweede wedstrijd van de middag te pakken tegen Brent Bakker, waarmee de 0-3 tussenstand omgebogen was tot een 5-3 voorsprong.
Helaas bleef de overwinning uit. Bram Bakker verloor nipt van Van Vliet en ook Staps kon niet stunten tegen Houxuan. Een mooi gelijkspel was de toch wel de terechte conclusie van een heerlijke tafeltennis middag. De andere uitslagen in de poule zorgen ervoor dat Belcrum 1 verder afstand neemt op de eerste plaats, gevolgd door HTC en Taverbo met een onderling verschil van slechts één punt. Amsterdam ’78 en Tempo-Team volgen op korte afstand. En Twenty-one Up blijf de hekkensluiter.

Uitslagen week 8:
Senioren
Taverbo-Sabo 1 - HTC 1                                          5-5
Taverbo-Sabo 2 - Cevelum 1                                  7-3
Taverbo-Sabo 3 - The Back Hands 1                   2-8
Taverbo-Sabo 4 - Waalwijk 2                              10-0
Taverbo-Sabo 5 - Flash 6                                        2-8
Taverbo-Sabo 6 - Smash '73 1                               2-8
Taverbo-Sabo 7 - Smash '73 2                               9-1
Taverbo-Sabo 8 - Kruiskamp 81 6                     10-0
Taverbo-Sabo 9 - Kruiskamp 81 5                       5-5

Jeugd
Taverbo-Sabo 1 - 't Belke 1                                    7-3
Taverbo-Sabo 2 - Budilia 1                                     2-8                  
Taverbo-Sabo 3 - ATTV 71 1                                 7-3


Website : www.taverbo.nl
Meer tafeltennis nieuws >>>>
Auteur Michel Sperling


23-02-2019
 
 
Taverbo-Sabo 1 speelt gelijk tegen HTC
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)