Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Nieuwjaars Rolstoeltennis Dubbel Toernooi
 

 

Nieuwjaars Rolstoeltennis Dubbel Toernooi op 7 januari 2018 bij “De Braken” in Boxtel.

Allereerst wensen wij iedereen het allerbeste voor 2018.
Zoals de toernooinaam al aan geeft is dit het allereerste tennistoernooi van het nieuwe jaar in Brabant.
Dit eendaags toernooitje is één van de drie toernooien die Stichting Rolstoeltennis Thadia jaarlijks organiseert. Wederom is het een grandioos succes, door het grote aantal inschrijvingen uit Nederland en België. Maar liefs 34 deelnemers hebben zich aangemeld. Onder deze inschrijvers bevinden zich 8 jeugdrollers die in een aparte uitmaken wie de beste is. Het Nationaal niveau is deze keer ook erg hoog getuige 2 top tien spelers, Linda Tops  en Els Verhoeven.

Om 10:00 uur beginnen we met de wedstrijden. We hebben geprobeerd de spelers van gelijke sterkte in één poule te zetten en de groepshoofden daarvan te koppelen aan drie verschillende spelers. 
De leeftijden in het deelnemersveld variëren sterk, de jongste is acht en de oudste is vierenzeventig. Iedereen is goed gemutst en er wordt flink gestreden om ieder punt. Het gaat erom samen gezellig te kunnen tennissen en op het eind de winnaar te worden van de poule. De laatste wedstrijden zijn om 16:00 uur gespeeld, waarna er de prijsuitreiking volgt. In poule A is de winnaar Marcel Rutten uit Oeffelt, in poule B Meike van Haperen uit Eindhoven en in de jeugdpoule is Levi van Genderen uit Well eerste geworden!

Het rolstoeltennis hier in Brabant leeft enorm, als men zich indenkt dat diverse spelers ruim 100 km moeten rijden om hier in Boxtel drie partijtjes van 35 minuten te komen tennissen op een zondag.       Hier doen we het dan ook allemaal voor, gezelligheid en blijheid voor iedereen.
Met de woorden houdoe, bedankt en tot ziens sluit de organisator het toernooi af.
Op naar het eerstvolgende officiële Nationale toernooi en dat is in Goirle met carnaval op 9, 10 en 11 februari. Verder organiseren we nog dit jaar het MIX Roller Dubbel Toernooi op 10 juni bij TV Thadia en op 23 september het Stefanie Coppens Integratie Roller/Loper Toernooi bij TV Thadia in Sint Michelsgestel.          

 

Auteur Riens van Raaij

Meer tennis nieuws >>>>


07-01-2018
 
 
Nieuwjaars Rolstoeltennis Dubbel Toernooi
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)