Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Tabitta een Boxtelse turnvereniging op hoog niveau
 

 

Tabitta een Boxtelse turnvereniging op hoog niveau

Tabitta uit Boxtel een turnvereniging waar op alle niveaus word getraind, ook op het allerhoogste niveau. Trainster Ingrid de Cort geeft samen met meerdere trainsters iedere week vele uren turnles om zo hun hun technische kennis van de turnsport over brengen aan de turnsters in "Sportzaal Tabitta" aan de Europalaan te Boxtel om het totale niveau van de verenging omhoog te krijgen.

Ook iedere week trainen turnsters van turnverenigingen uit de ruime omgeving mee, om zo ook deze turnsters nog naar een hoger niveau te begeleiden. Het niveau van Tabitta is zo hoog te noemen dat ze mee strijden op landelijke niveau wedstrijden. Met maar liefst een kleine driehonderd leden word de ruimte "Sportzaal Tabitta" zoals op de club kampioenschappen ook het geval was een beetje te klein. De beperkingen worden ervaren door de opkomende jeugd, die turnen als wedstrijdsport.  Daar zijn bijvoorbeeld springkuilen en hoge zalen voor nodig, met toestellen die voldoen aan (inter)nationale eisen.



14-02-2014
 
 
Tabitta turnn vereniging
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op twitter of like ons via facebook



 

 

 

 
 



 
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)