Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

GV Tabitta
 

 

Tabitta turnsters plaatsen zich in de 1ste kwalificatiewedstrijd

Afgelopen weekend 9 en 10 februari vond de eerste plaatsingswedstrijd voor de 1ste divisie turnsters plaats in Reuver. Voor Tabitta kwamen 6 turnsters in verschillende leeftijdscategorie√ęn in actie.
Op zaterdag was het de beurt aan Lieve van der Zijde, Donna van Wijgerden en Yuna van de Wiel (junioren). Lieve turnde naast 3 stabiele oefeningen op sprong, brug en vloer een hele mooie balkoefening en dat leverde haar een hele knappe 5de plaats op.

Op hetzelfde moment turnde Donna van Wijgerden en Yuna van de Wiel in de andere baan hun wedstrijd. Donna turnde na heel veel blessureleed een wedstrijd waar ze trots op mag zijn en eindigde op de 7de plaats.  Ook Yuna liet knappe oefeningen zien en eindigde met een brugoefening, die ze goed doorkwam (met een handstand halve draai), op een 8ste plaats.

Op zondag kwamen Sam Sieben (junior), Nienke Langenhuizen en Eva Roos (senioren) in actie. Sam was als eerste aan de beurt. Door onder andere een hele mooie oefening op brug wist ze zich op het podium te turnen, waar ze de zilveren medaille in ontvangst mocht nemen! Nienke en Eva mochten een wedstrijd later aantreden. Nienke turnde naast de beste brugoefening van de wedstrijd, ook de beste balkoefening en behaalde hierdoor een 2de plaats! Eva liet voor het eerst haar nieuwe vloeroefening in een wedstrijd zien en dit leverde haar de hoogste score op dit toestel op! In totaal eindigde Eva op een knappe 6de plaats.

Door deze mooie prestaties plaatsen al deze turnsters zich in deze 1ste kwalificatiewedstrijd al voor de landelijke wedstrijden. De 2e kwalificatiewedstrijd vindt plaats in maart, maar eerst komen de turnster van de 1ste, 2de en 3de divisie nog in actie op de regiofinale (3de divisie) en toestelfinales (1ste, 2de en 3de divisie) op 23 en 24 februari in Oisterwijk.

Meer Tabitta nieuws >>>>


10-02-2019
 
 
Tabitta turnsters plaatsen zich in de 1ste kwalificatiewedstrijd
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)