Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Sport-Instituut Sakura-Boxtel start 2016-2017
 

 


Sport-Instituut Sakura-Boxtel start met het nieuwe seizoen

Wij zijn weer van start gegaan met het nieuwe judo en groepslessen seizoen 2016/2017, graag willen wij iedereen uitnodigen om eens een kijkje te komen nemen bij ons op locatie, De Voetboog 18,
in het gebouw van TAVERBO.

Wij introduceren een nieuwe groeps-les te weten Fit ‘N’ Joy. Deze mix van bewegen is een uitgebalanceerde sport- bewegingsvorm waarbij iedereen kan instromen en diverse doelen nagestreefd worden, prettige sfeer en blessure vrij sporten onder professionele begeleiding is daarbij het uitgangspunt. Fit ‘N’ Do is een nieuwe bewegingsvorm waarbij een combinatie gevonden is met Fit ‘N’ Joy en Judo als middel om de weerbaarheid te vergroten. Bij voldoende aanmeldingen zal deze les starten, “dus schrijf u alvast in via info@sakura-boxtel.nl. Natuurlijk zijn wij het vertrouwde adres in Boxtel en omgeving voor judo.

Vanaf 4 jaar kunnen kinderen bij ons starten in de tuimel en buitel groep, om zo te wennen aan stoeien en het snappen van regels en grenzen. Naast weerbaarheid worden grondvormen van bewegen, coördinatie, conditie in algemene zin gestimuleerd en is judo een zeer veelzijdige sport waarbij fair-play, techniek, tactiek hand in hand gaan. De judo groepen worden ingedeeld op leeftijd en motorische vaardigheden, waarbij rekening gehouden word met het kind en zijn groei.
Sakura-boxtel heeft natuurlijk ook wedstrijd mogelijkheden dus streven wij ernaar om kinderen te stimuleren twee trainingen of meer te volgen om goed voorbereid te zijn.
Ook heeft u bij ons de mogelijkheid om Aikido te beoefenen, een zeer gracieuze budosport waarbij gebruik gemaakt word van de kracht van de tegenstander om deze uit evenwicht te brengen.
Carianne en Pascal nodigen u namens Sport-Instituut Sakura van harte uit om vrijblijvend een van onze mogelijkheden uit te proberen door middel van een proefles. U kunt meer informatie over lestijden, op onze website terug vinden www.sakura-boxtel.nl.

Auteur Pascal en Carianne


05-09-2016
 
 
Sport-Instituut Sakura-Boxtel
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)