Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Bob Potton Seminar bij Taekwon-do School Dekker
 

 


Prof Tafeltenisspeler Bob Potton Seminar bij Taekwon-do School Dekker

Oud International Prof Tafeltenisspeler Bob Potton en tevens Personal Performance Coach en NLP Master verzorgt Seminar bij Taekwon-do School Dekker.Afgelopen week verzorgde Bob Potton een geweldig Seminar op het gebied van Personal Performance. Bob maakt gebruik van Hypnotherapie en NLP en gebruikt dit bij Topsporters uit heel Europa.

Bob Potton en Sabum Ad Dekker hebben al vaker samengewerkt en nu was het de beurt aan de Junior en Senior-leden van TS.Dekker om eens nader kennis te maken van het bewuste en onderbewuste in Topsport.

Bob liet alle leden kennismaken met de 4 kernzaken die bij alle (Top) sporters aan bod komen. De belangrijkste pijlers in de sport zijn de onderdelen, Techniek,Tactiek, Fysiek en Mentaal.

Na enkele fysieke oefeningen gedaan te hebben, was het tijd voor ons om eens beter kennis te maken met het onderbewustzijn. Zaken als concentratieoefeningen en ademhalingsoefeningen werden behandeld en getraind. Je leren afzonderen/afsluiten van zaken die om je heen gebeuren was i van de onderdelen die werden behandeld.  

Hierna werd er overgegaan naar het onderdeel Hypnose en wat dit voor je kan betekenen.  De leden werden door Bob allemaal in een diepere trance gebracht waardoor zij dingen konden doen, die ze normaal niet zouden kunnen. Zie bijgevoegde foto's. 1 van die zaken was om het lichaam zo aan te spannen dat het zo hard werd als een plank. Sabum Ad, werd op 2 stoelen gelegd en Layton Canaan werd als een plank stokstijf opgetild boven het hoofd van Bob Potton. Bij Atmane Qoubanne, werd een junior lid opgetild en deze moest op de buik / lichaam van Atmane gaan staan, terwijl Atmane onder Hypnose in de lucht werd gehouden.  op Ook werden mensen uitgenodigd om te zwaaien naar omstanders en het koud en warm te hebben, terwijl ze onder Hypnose waren.

Sporthypnose is voor iedereen toegankelijk en leert je om nog meer zelfvertrouwen te krijgen. Tevens leer je, om jezelf zowel Mentaal en Fysiek nog beter voor te bereiden op een belangrijke Sportwedstrijd / Sportevenement.

De Hypnose-sessie was voor iedereen van TS.Dekker dan ook een geweldige ervaring. De Seminar werd onder een luid applaus afgesloten en men kijkt alweer uit naar een vervolgsessie in de toekomst.

Voor meer info:

tsdekker@googlemail.com18-04-2016
 
 
Bob Potton Seminar bij Taekwon-do School Dekker
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)