Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

TS.Dekker geslaagden International Referee
 

 

5 Hapkido leden van TS.Dekker geslaagd als International Referee

Afgelopen weekend van 20 februari namen 5 leden van TS.Dekker deel aan het 1st European Hapkido Referee Seminar te Helmond. Deelnemers uit Italie, Hongarije, Croatie, Duitsland en Nederland waren ruimschoots vertegenwoordigt op dit evenement. .De grondlegger van het GHA Hapkido (Amerika) Grandmaster Hee Kwan Lee en de huidige president van GHA Hapkido Grandmaster Kwan Suk Choi (Canada) gaven dit weekend acte de presence. Organisator, Grandmaster Peter Sanders stelde zijn dojang, vriendschap en tevens zijn kennis ter beschikking.  

Zaterdagochtend begonnen we met een stuk stevige theorie omtrent de rules and regulations, gevolgd in de middag door praktijkopdrachten, omtrent het scheidsrechter-gebeuren.  In de avond gingen we met de Grandmasters dineren in het bekende kiprestaurant juffrouw Tok te Eindhoven. Onder het genot van een hapje en een drankje werd er veel informatie en humor uitgewisseld. Hierna vlug weer naar huis om de volgende ochtend (Zondagmorgen) weer fris aan de bak te kunnen.

Zondagochtend, ook deze ochtend werd weer een herhaling van de theoretische kennis, die we een dag van te voren opgedaan hadden. Gevolgd door een goede lunch, om in de middag weer flink aan de gang te kunnen. De middag werd ingevuld met opdrachten (gebaseerd op wedstrijdsituaties) die we moesten uitvoeren om zo nog meer praktijkervaring op te doen.  Uiteindelijk is iedereen dan ook geslaagd voor zijn/haar Internationale Referee licentie. Wij (alle geslaagden) gaan onze kennis dan ook toepassen op de eerst volgende Hapkido EK Of WK die deze keer plaats zal gaan vinden in Europa.

De geslaagden van TS.Dekker zijn: Aaron Dekker, Atmane Qoubbane, Jolijn van Eijsden, Raymond Verberk en Sabum Ad Dekker.

Auteur TS Dekker
Meer Taekwon Do nieuws >>>>


20-02-2016
 
 
TS.Dekker geslaagden International Referee
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)