Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

TS.Dekker ITL toernooi te Amsterdam.
 

 

Topdag voor TS.Dekker op ITL Toernooi te Amsterdam

Zondag 25 Juni nam TS.Dekker met 14 leden deel aan het bekende ITL Toernooi te Amsterdam.
Maar liefst 255 deelnemers uit Duitsland ,Belgie en Nederland waren hier vertegenwoordigd. Wat een topdag voor TS.Dekker, waarbij we veel prijzen mochten meenemen. Het is te veel om iedere partij te omschrijven, maar ik wil er toch enkele uitlichten. De partij van Corne Beekmans: Jeugd jongens B-klasse -150 cm. Corne zat in een poule met 10 deelnemers en wist iedere partij schitterend te winnen. Wat was Corne in supervorm en erg scherp. Ongelooflijk wat Corne wist te bereiken. Na al wat wedstrijdervaring de laatste jaren te hebben opgedaan, werd het dan vandaag ook beloond met goud. Corne een super prestatie voor zo'n jonge gast.

Loubna Driouch: Jeugd Meisjes B-klasse-160 cm. Loubna wist haar tegenstanders uit te schakelen door de juiste techniek op de juiste manier te plaatsen. Trappen naar het hoofd was voor Loubna dan ook geen enkel probleem en zo wist ze de finale op geraffineerde manier te bereiken. Wat een topper.
Bryan Marien en Max van Brunchot: Team Sparring Heren A-klasse. 2 kanjers die voor het eerst in een Team vochten. Beide heren kwamen tegenover Dansgraadhouders te staan met behoorlijk wat ervaring. Zowel Max als Bryan gaven niet op en vochten helemaal door tot aan de 3de plts. Geweldig. Ook vergeten we Abe niet, die bij ons team was gevoegd en ook Abbe vocht formidabel zijn weg naar de 3de plts. Uitspraak Max, wat was dit vet, Teamsparring is echt mijn ding. Op de WK gaan we weer knallen.
Kaleigh Belemans, Jolijn van Eijsden, Samantha Sophia en Lizzy van Wanrooij: Team Sparring Dames Senioren A-klassen: de dames van Dekker, wisten alle partijen goed naar zich toe te trekken en er werd dan ook met veel respect voor elkaar goed gevochten. Heel veel respect voor het team van Kisport (Angelique, Myrian, Eva en Charlotte) die zich enorm inzette en ook helemaal tot aan het einde doorging. We gaan ook met deze dames weer door en werken nu als team weer hard aan de overwinning die we willen behalen op het aankomende WK. De Dames van Dekker waren en zijn top.

Voor diegene die vandaag net buiten de prijzen zijn gevallen, Linda, Aleandra, Lucas en Amy, de volgende keer zitten jullie er zkeer weer bij.
Ook jullie zijn big toppers.
Wij van TS.Dekker feliciteren iedereen met zijn/ haar behaalde prijs.

Teven bedanken wij de Coaches, Sabum Ad Dekker,  Amy Bressers en Aäron Dekker, de Scheidsrechters Tini Mitro-Traag, Marcel Van Brunschot, Jolijn van Eijsden en Kayleigh Belemans voor hun bijzondere  inzet. Ook ouders en vrienden bedankt voor jullie support.

Taekwon. Sabum Ad Dekker.

Auteur TS Dekker
Meer Taekwon Do nieuws >>>>


25-06-2017
 
 
Topdag voor TS.Dekker op ITL Toernooi te Amsterdam.
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)