Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

TS.Dekker open Valkenswaardse
 

 

TS.Dekker behaalt veel prijzen tijdens Open Valkenswaardse.

Maar liefst 15 TS.Dekker leden haalde vandaag Zondag 23 Januari een prijs op het gebied van Sparren en Tuls. Nederland, Duitsland en Belgie waren vertegenwoordigt op dit toernooi dat al vanaf 1988 bestaat.

Met enorme trots kijken we dan ook terug op een bijzonder goed georganiseerd toernooi dat tevens deel uitmaakt van de ITL (International Taekwon-do League) waarbij deelnemers punten kunnen verzamelen, om op het einde van het jaar deel te nemen aan reen groot Gala waarbij the best of the best uit zullen komen tegen elkaar. Al vanaf 1990 komt TS.Dekker op dit evenement (de Open Valkenswaardse) en nog steeds is dit een super TKD Evenement.

Tevens zijn alle ITL Toernooien een verplicht toernooi voor de selectieleden van TS.Dekker om deel te kunnen en mogen nemen aan de WK / World Cup die dit jaar in September in Nederland zal gaan plaatsvinden.

Wij bedanken Ralph Dikmans en Romy Raaymakers voor het scheidsrechteren namens TS.Dekker. Zonder jullie scheidsrechters, geen wedstrijden.
Aäron Dekker en Amy Bressers super bedankt voor jullie inzet en het mee coachen van de deelnemers. Het was weer ouderwets lekker aan de bak. Kanjers zijn jullie.

En wat te denken van al die kanjers die hieronder vermeld staan. Ik / wij zeggen, jullie zijn allemaal TOPPERS. Voor diegene die net niet in de prijzen zijn gevallen, ook jullie prestatie was weer super.

Ouders, vrienden en supporters, dank voor jullie steun en toeverlaat. 

15 prijzen, what can i say more.

Hieronder de prijswinnaars:

Jenthe Herbers 1e tulls
Cas Dikmans 3e tulls
Dinand  Verhoeven1e sparren
Areeb Abbas 2e sparren
Luuk Peijnenburg 3e sparren
Lucas Punt 3e sparren
Corne Beekmans 2e sparren
Tilila Marouche 3e sparren
Roy Peijnenburg 3e sparren
Linda Beekmans 3e sparren
Kayleigh Belemans 3e sparren
Jenthe Herbers 1e sparren
Jolijn van Eijsden 2e sparren
Bryan Marien 1e sparren
Atmane Qoubbane 1e sparren

 

Auteur TS Dekker
Meer Taekwon Do nieuws >>>>


22-01-2017
 
 
TS.Dekker open Valkenswaardse
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)