Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Fuji Mae Kids Cup
 

 

TS Dekker mooie prijzen op Fuji Mae Kids Cup

Zondag 9 december vertrok TS.Dekker met een weer een super team naar het welbekende Fuji Mae Kids Cup (Taekwon-do Toernooi t/m 14 jr.) De leerlingen, coaches, scheidsrechters en ouders / supporters hadden er weer ontzettend veel zin in om te gaan shinen op dit evenement.

Maar liefst 308 deelnemers uit heel Nederland waren op dit toernooi vertegenwoordigd.
De ochtend begon met het lopen van de Tuls, gevolgd door de Breektesten, hierna kwam de hoogtesprong aan bod en als laatste het sparren. TS.Dekker had vandaag maar liefst 3 nieuwe (wedstrijd) deelnemers meegenomen, nml Quin van Vlokhoven, Dexter van Vleuten en Kaj van den Oetelaar. Wat een inzet en geweldige mooie technieken lieten deze 3 nog jonge jeugdleden zien zeg. Wauw, alle 3 werden ze 4e in hun eigen klassen en onderdeel en dat voor beginners. Echt super.

Femke van Gaal behaalde vandaag maar liefst 2 prijzen, op zowel het gebied van Tuls als Sparren. Ze liet zien dat ze 1 van de nieuwe talenten van TS.Dekker is (met nog vele anderen) en wist zo een 3e plts Tuls en 2e plts Sparren te halen. Top prestatie.

Thijn Streur (nieuwkomer) bijna Junior ( vanaf 15 jr.) liet ook van zich horen en behaalden maar liefst een dikke 2e plaats sparren op dit grote evenement. Een groot talent, waar we nog zeker ook veel van zullen horen en zien. Klasse Thijn.

Ook topper Roy Pijnenburg, gaf zijn tegenstander het nakijken. Na een tijdje weg te zijn geweest liet ook deze 14 jarige een spoor van herinneringen achter bij zijn tegenstanders en beloofde hij zeker de volgende keer de goud te pakken. Roy van harte gefeliciteerd met je welverdiende 2e plts sparren vandaag.

Kaj vd Meulengraaf, liet ook vandaag zien dat er met hem niet te spotten valt. Zijn tegenstanders hadden een zware dobber aan deze kanjer en Kaj werd door zijn super inzet 2de in het sparren. O ja, en ook Kaj is er de volgende keer zeker weer bij. Beloofd.

Last but not least, onze super benjamin, Corne Beekmans die zoals gewoonlijk weer de partij ingaat met veel swagg. Corne behaalde vandaag ook maar liefst 2 dikke en welverdiende prijzen. 3de plts Sparren en 3de plts Hoogtesprong.

Iedereen namens TS.Dekker van harte gefeliciteerd met de prijzen die jullie behaald hebben en met jullie deelname aan dit mooie evenement.

Verder zeggen wij dank je wel aan onze scheidsrechters, Kaleigh, Linda, Amy, Ralph en Alexander voor hun inzet op dit mooie kinder toernooi A en B klasse t/m 14 jr. Zonder jullie geen wedstrijden. 
Aäron, Jolijn en Tilila, jullie waren vandaag weer super coaches, fijne begeleiders en steun voor onze deelnemers. Thnkssssss.
Ouders en supporters, geweldig dat ook jullie er weer bij waren. Ook jullie steun en toeverlaat leidt continue naar successen.
Verder dank aan de organisatoren de Sabum's Carlo Van de Braak en Jack de Smit en aan Henny van Zon die deze dag weer tot een herinnering hebben gemaakt.
Taekwon Sabum Ad Dekker

Auteur TS Dekker
Meer Taekwon Do nieuws >>>>


09-12-2018
 
 
Fuji Mae Kids Cup
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)