Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

35 jaar vv de Bocht `80
 

 

De Bocht `80 kent geen grenzen

Op 14 mei (Hemelvaartsdag) organiseerden voetbal vereniging de Bocht`80 een spectaculaire dag met als thema “De Bocht ’80 kent geen grenzen”. Tijdens deze dag was er van alles te zien en te doen op ons sportpark aan de Oude Grintweg. Spectaculair een helikoptervlucht maken of een vrije val maken vanuit de Dropzone XL waren 1 van de top attracties. Over het gehele terrein werden verschillende demonstaties gegeven waaronder trial motor crosser, Spectaculair show met politiehonden en ook kon je meerijden in een buggy en een trike.

Om 18.00 uur speelde de Bocht ’80 een wedstrijd tegen PSV Legendary. De wedstrijd tussen de Bocht ’80 en Legendary PSV was één van de hoogtepunten tijdens ons jubileum. Dit drukbezochte duel eindigde in een 1-6 overwinnen voor PSV.
De PSV doelpunten werden gescoord door Twan Scheepers, Ovidiu Stinga, Youri Petrov, Mart van Duren en Arnold Bruggink 2 maal, (die naast een velddoelpunt ook een penalty verzilverde) De eer voor de thuisclub werd gered door Ronald Vermaas.

Meer de Bocht `80 voetbal nieuws >>>>


14-05-2015
 
 
35 jaar VV de Bocht `80
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

14-05-2015
 
 
de Bocht `80 - Legandary PSV
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>


Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)