&

De Bocht `80 1 - Olympus 1

De Bocht´80 verliest met 1-3 van Olympus

Donderdagavond 9 april heeft het eerste elftal haar meerdere moeten erkennen in Olympus.
Via Ahmet Gurel kwam De Bocht ´80 snel op 1-0 voorsprong maar tien minuten later stond het al 1-1. Dat was tevens de ruststand.

Na rust kreeg Olympus een dubieuze penalty die beheerst werd binnen geschoten; 1-2. De Bocht creëerde hierna enkele kleine kansen maar kwam niet tot scoren. Door een fout in de verdediging van De Bocht ´80 deed Olympus dat wel twintig minuten voor tijd; 1-3. De Bocht ´80 was niet bij machte dit nog te corrigeren.

Een terechte overwinning voor Olympus. Door deze nederlaag heeft De Bocht ´80 nog maar een hele kleine kans op nacompetitie waarbij ze afhankelijk zijn van anderen