&

De Bocht 80 1 - SVG 1

De Bocht ’80 wint van kampioen SVG; 1-2

Kampioen SVG startte zondag 26 april sterk en bracht dat al in de 12de minuut tot uitdrukking via een fraai doelpunt; 1-0. SVG bleef de betere ploeg totdat Faruk Pinarbasi zich in de 25ste minuut op het middenveld briljant vrijmaakte tussen twee SVG spelers en topscoorder Thijs van Dongen de diepte instuurde die zeer fraai afrondde; 1-1. Dat was tevens de russtand.

Na rust was De Bocht ´80 de betere ploeg maar creëerde weinig kansen. Maarten Verheijden kroonde zich tot matchwinnaar in de 67ste minuut door met een mooie volley de keeper van SVG te verschalken. Eindstand 1-2. De Bocht ´80 maakt hierdoor nog een kleine kans op nacompetitie. Het moet dan volgende week in de laatste wedstrijd van het seizoen thuis van directe concurrent Nordea winnen en WSJ moet dan net zoals het vandaag deed tegen rode lantaarndrager OVV ´67 punten laten liggen tegen Olympus.