Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

de Bocht `80 1 - EDN 56 1
 

 

De Bocht ’80 verliest van EDN ‘56

De Bocht ’80 speelde zondag 28 maart tegen de nummer twee EDN ’56. Waar de Bocht vorige keer volstrekt kansloos was tegen EDN bleef het vandaag lang overeind. Lars Fonken opende zelfs de score in de 22ste minuut; 1-0. Coen van Oirschot trok de stand vier minuten later gelijk. In de 38ste minuut bepaalde Thijs Claassen de ruststand op 1-2. Na rust liep EDN uit naar een 1-4 overwinning door treffers van Coen van Oirschot (62) en Sander van Dijck (86).

De Bocht ’80 had de zware nederlaag van de thuiswedstrijd goed in acht genomen en voetbalde vandaag als collectief met de juiste inzet. Dat leidde zelfs tot een voorsprong in de 22ste minuut nadat Lars Fonken de bal inkopte op een voorzet van Murat Ozcan. Coen van Oirschot was de man van de wedstrijd aan EDN zijde en maakte er in de 26ste minuut 1-1 van nadat hij handig van zijn tegenstander wegdraaide. Thijs van Dongen kon vervolgens net niet aan de bal op een voorzet van Murat Ozcan en Coen van Oirschot joeg de bal op de paal. In de 38ste minuut mocht Thijs Claassen vrij inkoppen uit een corner; 1-2. In de 42ste minuut redde tweede elftal keeper en tevens uitblinker van De Bocht ’80 Lars Kruijssen op de doellijn. Rusttand 1-2.

Na rust redde Lars Kruijssen een bal in de 50ste minuut op wonderbaarlijke wijze door de bal via de lat uit het doel te tikken. In de 57ste minuut kon Emre Dumlupinar net niet aan de bal op een voorzet van Murat Ozcan. Een minuut later had Emre Dumplupinar de 2-2 op zijn schoen liggen maar zijn inzet ging hoog over. In de 60ste minuut redde Lars kruijssen in een 1op1 duel met Coen van Oirschot. In de 62ste minuut draaide Coen van Oirschot zich simpel vrij van zijn tegenstander en tikte hij beheerst de 1-3 binnen waarmee de wedstrijd was beslist. Lars Kruijsen redde nog tweemaal bekwaam in het laatste kwartier. In de 86ste minuut counterde EDN waarna Sander van Dijck de eindstand bepaalde op 1-4.

Auteur Edwin Baeten
Meer de Bocht `80 voetbal nieuws >>>>


28-03-2016
 
 
de Bocht `80 1 - EDN 56 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)