Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

De Bocht`80 1 - Riel 1
 

 

De Bocht `80 verliest van Riel

De Bocht’80 begon goed na 1.5 minuut spelen  stond het 1-0 voor de Bocht’80 door een goal van Emre Dumlupinar.  Riel kreeg in de 6e minuut hun eerste kans. In de 15 minuut maakte Peter de Weert van de Riel de 1-1. In de 25e minuut   kreeg Riel een hoekschop  deze werd ongelukkig binnen getikt door Jorn Kattevilder hierdoor werd het 1-2 voor Riel.

In de 30e minuut  werd het 2-2 door Thijs van Dongen die goed door ging en de keeper passeerde en de 2-2 binnen tikte.  In de 72e minuut kreeg Riel een vrije trap net buiten de 16 deze werd binnen geschoten door Rick van Berkel hierdoor werd het 2-3 voor Riel.
In de 85e kreeg de Bocht’80 een vrije trap net buiten de 16 meter deze werd door Murat Ozcan vol op de kruising  geplaatst helaas pech voor de Bocht’80 die wel een punt hadden verdiend.

Op naar volgende week dan staat de uitwedstrijd tegen EDN op het programma.

Auteur Edwin Baeten
Meer de Bocht `80 voetbal nieuws >>>>


27-09-2015
 
 
De Bocht`80 1 - Riel 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)