&

de Bocht`80 1 - Sterksel 1

De Bocht ’80 verliest van Sterksel

De Bocht ’80 en Sterksel waren voor zondag 3 aprilrust in evenwicht. Na rust kwam Sterksel in de 79ste minuut via Tyrone Pelzers op 0-1 voorsprong. Thijs van Dongen kopte drie minuten later de 1-1 binnen. De wedstrijd leek in een remise te eindigen maar de Bocht liet zich in de 85ste en 93ste minuut nog tweemaal verrassen door Vincent van den Groenendaal. Eindstand 1-3.

De Bocht ’80 had het eerste half uur weinig te melden tegen Sterksel. Sterksel leek in de 16de minuut op voorsprong te komen maar het doelpunt werd afgekeurd wegens buitenspel. Twee minuten later kreeg Sterksel weer een dot van een kans maar vanaf twee meter van de doellijn werd de bal in de handen getikt van keeper Ricardo Verheijden. De Bocht kwam voor rust niet verder dan twee schoten van afstand van Thijs van Dongen en Patrick Broks. In de 40ste minuut weer een grote kans van Sterksel, Hubertus Duijndan kopte echter van dichtbij naast. In de slotminuut moest Ricardo Verheijden nog gestrekt op een poeier van Vincent van de Groenendaal. Ruststand 0-0. Daar mocht de Bocht ’80 niet over klagen.

Na rust kwam de Bocht ’80 beter in de wedstrijd. Roel van de Ven nam in de eerste minuut de bal vol op zijn slof maar zag zijn schot wonderbaarlijk gekeerd door de keeper/trainer Luud de Jager. Hierna nog twee schoten over van Bart Hermsen en Roel van de Ven. In de 59ste minuut schoot Sterksel hard op de lat en even later redde Ricardo Verheijden bekwaam op een schot van Vincent van den Groenendaal. Diezelfde Groenendaal zag twee minuten later zijn inzet van de doellijn gehaald door Maarten Verheijden. In de 71ste minuut een goed schot van Thijs van Dongen op een voorzet van Murat Ozcan en Bart Hermsen schoot hoog over in de 76ste minuut. De afwerking van de Bocht ’80 was gewoonweg net niet goed genoeg. In de 77ste minuut een prima actie van Thijs van Dongen die zijn tegenstander uitspeelde en de bal in de korte hoek schoot die door de Sterksel goalie net naast werd getikt. In de 82ste minuut kwam Tyrone Pelzers opstomen en schoot de bal van afstand onhoudbaar binnen; 0-1. Drie minuten later een corner van Murat Ozcan die door Thijs van Dongen snoeihard werd binnen gekopt; 1-1. In de 85ste minuut werd Ahmet Gurel door zijn tegenstander afgetroefd en Jorn Kattevilder gleed uit waardoor beste man van Sterksel zijde Vincent van de Groenendaal kon scoren; 1-2. In blessuretijd mocht Groenendaal nogmaals scoren. Eindstand 1-3.