Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

de Bocht `80 1 - Terlo 1
 

 

De Bocht ’80 wint van Terlo

De Bocht ’80 speelde tegen Terlo met veel beleving en door doelpunten van Maarten Verheijden,  Bart Hermsen en een wereld goal van Murat Ozcan werd de overwinning een feit.

Al na 1 minuut kreeg  De bocht ’80 een corner welke door Maarten Verheijden bij de 1e paal werd binnen geschoten 1-0. Hierna ging het spel  op en neer met aan beide kanten wat kleinen kansen. Terlo kreeg een aantal corners op een rij. De laatste werd slecht uitverdedigd door De Bocht ’80 waardoor Terlo op 1-1 kwam door een doelpunt van Koen Daris. Uit de aftrap kwam De Bocht ’80 na 10 seconde weer op voorsprong. Een voorzet van Thijs van Dongen werd door Bart Hermsen binnen geschoten 2-1. Dit was tevens de ruststand.     

Na de rust een zelfde spelbeeld en weer kwam Terlo op gelijke hoogte door een corner die weer slecht werd verwerkt door De Bocht ’80. Steven Das van Terlo zorgde voor de 2-2 stand.  Met nog 15 minuten op de klok kreeg Murat Ozcan de bal en speelde zich goed vrij en schoot de bal vanaf 20 meter snoeihard in de bovenhoek. Hierna kreeg De Bocht ’80 nog een paar opgelegde kansen om de score uit breiden. Maar kansen van Lars Fonken en Thijs van Dongen werden niet ingeschoten. De Bocht ’80 bleef overeind en een terechte  zege bleef in Oirschot.

 

Auteur Edwin Baeten
Meer de Bocht `80 voetbal nieuws >>>>


01-05-2016
 
 
de Bocht `80 1 - Terlo 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)