&

de Bocht `80 1 - Tuldania 1

De Bocht ’80 en Tuldania delen de punten

Rien van de Wouw benutte zondag 24 april in de 7de minuut een penalty en bepaalde daarmee de ruststand op 0-1. In de eerste minuut na rust maakt Rien van de Wouw er 0-2 van. In de 79ste minuut schoot Thijs van Dongen de aansluitingstreffer binnen; 1-2. In de 90ste minuut ging de bal op de stip. De penalty werd koelbloedig door Good Old Patrick Smits binnen geschoten. Eindstand 2-2.

De Bocht ’80 was voor rust de betere partij. De eerste kans van de wedstrijd was voor De Bocht '80. Al in de eerste minuut draaide Thijs van Dongen zich vrij waarna hij te zacht in schoot. In de 7de minuut viel de bal ongelukkig op de hand van Murat Ozcan waarna de bal op de stip ging. Rien van de Wouw schoot de bal onhoudbaar binnen; 0-1. Bart Hemsen schoot de bal in de twaalfde minuut over na een voorzet van Murat Ozcan. In de 35ste minuut een prima aanval van De Bocht ’80. Murat Ozcan stuurde Lars Fonken de diepte in die perfect  voorzette waarna Thijs van Dongen de bal net naast schoot. Ruststand 0-1.

In de eerste minuut na rust stond het al 0-2. De Bocht ’80 was nog niet wakker waarna Rien van de Wouw de bal vrij mocht inkoppen. In de 72ste minuut moest Bocht ’80 goalie Ricardo Verheijden gestrekt op een schot van Kees de Beer. In de 79ste minuut profiteerde Thijs van Dongen van een fout in de verdediging van Tuldania en schoot onberispelijk de 1-2 binnen. In de 83ste minuut had Joost van den Biggelaar namens Tuldania de wedstrijd kunnen beslissen maar zijn schot werd gepareerd door Ricardo Verheijden. In de 90ste minuut werd Thijs van Dongen omver getrokken waarna de bal op de stip ging. Patrick Smits schoot de penalty perfect binnen. Eindstand 2-2. Gezien het wedstrijdbeeld een terechte uitslag.