Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Olympus 1 - de Bocht`80 1
 

 

De Bocht 80 kansloos onderuit tegen Olympus

Voor rust bakte De Bocht ’80 er niets van. Door vier treffers van Michael Smulders en één van Burak Tosun was de ruststand 5-0. Na ruste revancheerde De Bocht ’80 zich enigszins en scoorde het tweemaal via Emre Dumlupinar en Thijs van Dongen. Michael Smulders scoorde de tweede helt zijn 5de doelpunt. Einduitslag 6-2.

De Bocht stond al na negen minuten met 3-0 achter door een loepzuivere hattrick van nummer 9 Michael Smulders. In de 37ste minuut maakte diezelfde Michael Smulders er 4-0 van en Burak Tosun bepaalde de ruststand in de 44ste minuut op 5-0. Het is dat en nog twee doelpunten wegens buitenspel werden afgekeurd anders was de blamage nog groter geweest. De Bocht ’80 bakte er werkelijk niets van en werd voor rust op alle fronten afgetroefd.

De tweede helft revancheerde De Bocht ’80 zich enigszins. In de 48ste minuut schoot Emre Dumlupinar namens De Bocht ’80 van dichtbij op de keeper en drie minuten later kopte Harm van den Bosch net over. In de 69ste minuut een mooie aanval van De Bocht ’80. Maarten Verheijden en Murat Ozcan combineerde goed waarna Emre Dumlupinar de bal in de 16 meter kreeg aangespeeld en zijn tegenstander dolde en de 5-1 binnen schoot. Lang kon De Bocht ’80 niet genieten van deze treffer want direct na de aftrap counterde Olympus en schoot Michael Smulders zijn 5de doelpunt van de dag binnen; 6-1. Thijs van Dongen maakte er nog 6-2 van op aangeven van Murat Ozcan. Keeper Ricardo Verheijden redde in de laatste fase van de wedstrijd nog tweemaal in een op een situaties. De Bocht ’80 blijft door deze 6-2 nederlaag nog steeds puntloos.

Auteur Edwin Baeten
Meer de Bocht `80 voetbal nieuws >>>>
 


20-09-2015
 
 
Olympus 1 - de Bocht`80 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)