Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Riel 1 - de Bocht `80 1
 

 

De Bocht ’80 verliest van Riel

Alleen in de eerst helft was er iets te beleven in Riel. Riel domineerde het eerste half uur volledig. Door treffers van Lars Bokma en 2x Thomas Broers stond het bij rust 3-0. Die stand stond na 90 minuten nog steeds op het bord want de tweede helft gebeurde er niet veel en was de wedstrijd volledig in evenwicht met kleine kansje voor beide partijen. Een terechte overwinning voor Riel.

Riel startte fel en troefde de Bocht ’80 op alle fronten af in het eerste half uur. In het eerste kwartier creëerde Riel al drie grote kansen maar het vizier stond nog niet op scherp. In de 17de minuut kwam Riel verdiend op voorsprong. Dom balverlies op 35 meter afstand van het doel werd door Lars Bokma op sublieme wijze afgestraft. Vanaf 35 meter schoot hij de bal over de Bocht keeper in het doel; 1-0. In de 30ste en 35ste minuut had De Bocht ’80 minimaal langzij moeten komen. Tweemaal draaide Emre Dumplupinar zich perfect vrij maar de daarop volgende schoten gingen naast. In de 40ste minuut knalde De Bocht de bal in de volle breedte volledig verkeerd over het veld zomaar in de schoenen van Thomas Broers die daar dankbaar gebruik van maakte en onberispelijk de 2-0 binnen schoot. In de 42s te minuut zette Emre Dumlupinar Wesley Henraath vrij voor de keeper maar die liet de buitenkans voor de aansluitingstreffer onbenut. In de 45ste minuut bepaalde Thomas Broers de ruststand op 3-0.

Na rust veel strijd op het zware veld. De Bocht en Riel hielden elkaar in evenwicht. Beide ploegen creëerde enkele kleine kansen maar kwamen niet meer tot scoren. Eindstand 3-0 in het voordeel van Riel die daarmee een verdiende zege boekte.

Auteur Edwin Baeten
Meer de Bocht `80 voetbal nieuws >>>>


14-02-2016
 
 
Riel 1 - de Bocht `80 1
 
 
 
Bekijk de foto`s >>>>

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)