&

Sterksel 1 - de Bocht `80 1

Doelpuntenfestijn maar geen punten voor De Bocht ’80

Voor rust scoorde Bart Berkers (3x) en Ruud van der Velden namens Sterksel en Emre Dumlupinar, Faruk Pinarbasi en Murat Ozcan namens De Bocht ’80. Ruststand 4-3. Na rust veel kansen voor De Bocht ’80 maar slechts één doelpunt van Thijs van Dongen. Sterksel scoorde na rust ook nog één keer door Vincent van Groenendaal waardoor Sterksel als meest gelukkige uit de wedstrijd kwam. Eindstand 5-4 in het voordeel van Sterksel.

De Bocht ‘80 begon zeer zwak en stond al na 11 minuten met 2-0 achter door doelpunten van Bart Berkers en Ruud van der Velden. Emre Dumlupinar maakt er met een bekeken kopbal 2-1 van in de 27ste minuut nadat Thijs van Dongen en Harm van den Bosch al twee dotten van kansen hadden gemist. Vier minuten later stond het echter 3-1 door wederom Bart Berkers. In de 40ste minuut wederom een aansluitingstreffer voor De Bocht ’80 door een mooie kopbal van Faruk Pinarbasi; 3-2. In de 45ste minuut werd het 4-2 door een benutte penalty van wederom Bart Berkers die daarmee zijn hattrick compleet maakte. Eén minuut later bepaalde Murat Ozcan de ruststand op 4-3 door een corner in één keer binnen de draaien.

De wedstrijd kon nog alle kanten op. Met de terugkeer Patrick Smits in de achterhoede speelde De Bocht ’80 de tweede helft een stuk beter. Dat leverde direct een kans op voor Bart Hermsen in de eerste minuut maar helaas bleef deze buitenkans onbenut. In de 50ste minuut was het wederom Sterksel die de voorsprong vergrootte door een treffer van Vincent van Groenendaal; 5-3. Precies één minuut later maakte Thijs van Dongen er 5-4 van en lag de wedstrijd weer volledig open. Hierna was het eenrichtingsverkeer op het doel van Sterksel. Thijs van Dongen miste in de 60ste minuut een grote kans, Emre Dumlupinar deed dat in de 65ste minuut en ook een prachtige volley van Thijs van Dongen in de 68ste minuut ging er niet in. Daarna kreeg De Bocht ‘80 nog kansen via Faruk Pinarbasi en Emre Dumplupinar maar de bal wilde er gewoonweg niet meer in. Een gelijkspel was dik verdiend geweest maar dat werd het niet waardoor de Bocht ’80 met lege handen huiswaarts keerde.