Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

Waalre 1 - de Bocht `80 1
 

 

De Bocht ’80 verliest van Waalre

De Bocht ’80 speelde een prima eerste helft en kwam ook tot scoren via Thijs van Dongen die de bal uit de rebound binnen schoot maar het doelpunt werd onterecht afgekeurd wegens buitenspel. Ruststand 0-0. Na rust stond het al na één minuut 1-0. Mark van Gardingen werkte de bal weg waarna de bal op ongelukkige wijze via Waalre speler Rogier Schellens het doel in rolde.

De Bocht ging op jacht naar een gelijkmaker maar die kwam er niet. Waalre maakte er 2-0 in de 70ste minuut doordat de Bocht ’80 uit een corner de bal verzuimde weg te werken en Luuk Ooms vrij in om koppen. In de 85ste minuut werd het zelfs 3-0 door een afstandschot van 30 meter van Stefan Claeys. Dit was tevens de einduitslag. Volgende week is de Bocht ’80 vrij.

Auteur Edwin Baeten
Meer de Bocht `80 voetbal nieuws >>>>


18-10-2015
 
 
Waalre 1 - de Bocht `80 1
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)