&

Waalre 1 - de Bocht `80 1

De Bocht ’80 verliest van Waalre

De Bocht ’80 speelde een prima eerste helft en kwam ook tot scoren via Thijs van Dongen die de bal uit de rebound binnen schoot maar het doelpunt werd onterecht afgekeurd wegens buitenspel. Ruststand 0-0. Na rust stond het al na één minuut 1-0. Mark van Gardingen werkte de bal weg waarna de bal op ongelukkige wijze via Waalre speler Rogier Schellens het doel in rolde.

De Bocht ging op jacht naar een gelijkmaker maar die kwam er niet. Waalre maakte er 2-0 in de 70ste minuut doordat de Bocht ’80 uit een corner de bal verzuimde weg te werken en Luuk Ooms vrij in om koppen. In de 85ste minuut werd het zelfs 3-0 door een afstandschot van 30 meter van Stefan Claeys. Dit was tevens de einduitslag. Volgende week is de Bocht ’80 vrij.