&

WSJ 1 - de Bocht`80 1

De Bocht ’80 krijgt deksel op de neus in blessuretijd

In een van twee kanten slechte wedstrijd was WSJ de gelukkigste na 95 minuten. De ruststand was 1-0 door een doelpunt uit een vrije trap. Tien minuten na rust stond het 2-0. De Bocht ’80 kwam langszij door treffers van Murat Ozcan in de 56ste minuut en Glodie Luzolo in de 85ste minuut. In blessuretijd kreeg de Bocht ’80 de deksel op de neus. Eindstand 3-2 in het voordeel van WSJ.De eerste helft was van een zeer laag niveau. Pas in de 22ste minuut gebeurde er iets voor het doel van WSJ. Thijs van  Dongen schoot naast uit een voorzet van Murat Ozcan. In de 32ste minuut gaf de scheidrechter makkelijk een vrije trap weg die prima werd benut door WSJ; 1-0. Pas in de 45ste minuut was er weer een kans. Maarten Verheijden kopte namens de Bocht ’80 op de lat.

Na rust stond de verdediging van De bocht ’80 niet op te letten en maakte WSJ er 2-0 van in de 55ste minuut. Een minuut later werd het 2-1. Murat Ozcan zag dat de keeper van WSJ niet goed stond opgesteld en schoot de vrije trap makkelijk binnen. Tien minuten voor tijd hield keeper Ricardo Verheijden de Bocht nog in de race in een 1op1 situatie. In de 85ste minuut kwam de verdiende gelijkmaker voor De Bocht. Na goed voorbereidend werk van  Lars Fonken prikte Glodie Luzolo de bal in het net; 2-2. De Bocht ’80 wilde meer waardoor het in diep blessuretijd de deksel op de neus kreeg na slecht verdedigend werk. Eindstand 3-2. Tijd voor de winterstop!