Stuur uw sport & nieuws berichten in naar    www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws         www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        Stuur uw sport & nieuws berichten in naar        www.boxteldigitaal.nl     voor al uw sport & nieuws        
 
 


Boxteldigitaal
sport
&
nieuws

 

 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 

 

3de elftal De Bocht ’80 Kampioen
 

 

3de elftal De Bocht ’80 Kampioen

Zondag 9 april. Het 3de elftal kon het kampioenschap binnen halen in een thuiswedstrijd tegen Spoordonkse boys en deed dat met een 4-0 overwinning. Mike de Bresser opende met een fraaie boogbal de score in de 9de minuut.

Patrick Smits mistte een penalty waarna Boris Leijtens in de 35ste minuut de ruststand bepaalde op 2-0. Na rust slalomde Wesley Henraath door de verdediging van Spoordonk waarna Ricardo Helmerich simpel kon afdrukken; 3-0. Twintig minuten voor tijd profiteerde Willem Scheepers van een terugkomende bal en bepaalde de eindstand op 4-0. Met 54 punten uit 18 wedstrijden, 98 doelpunten voor en slechts 10 tegen kan het 3de elftal van de Bocht met recht zeggen dat ze de beste zijn. De mannen van Kees Matheeuwsen en Peter van den Heuvel werden vorig seizoen op soortgelijke wijze kampioen. Gefeliciteerd mannen!!

Auteur Edwin Baeten
Meer de Bocht `80 voetbal nieuws >>>>


09-04-2017
 
 
3de elftal De Bocht ’80 Kampioen
 
 
 
 

Blijf op de hoogte van sport & nieuws en volg www.boxteldigitaal .nl op instagram, twitter of like ons via facebook 

 
 

 

 

 
  
 

 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
copyright © www.boxteldigitaal .nl (hoby)